1 ay sonra 2 ay ara vermek zorundayım

Arkadaşlar merhaba ben 2 sene minder güreşi şuanda 3 ay dolu dolu vg yaptım yapıyorum , son 1 ayıma girdim, 1 ay sonra malüm ramazan ayı var ve benım yaz stajımda var antrenman saatlerim salona tutmuyor bırakmak zorundayım 1 aydan sonra 27 ağustosa kadar salona gidemicem ne yazıkki;
1.Soru;2 ay ara öncesi son 1 ayımı nasıl geçirmeliyim ?
2.Soru;2 ayımı en iyi nasıl ,ne gibi antrenman yaparak vücudumu formumu korurum(düşüş olması normal ama fazla , ölçü kilo vermek istemiyorum)
Not;Benim fikrim street workout yapmaktı siz nedersiniz ?

Yaş 18 , boy 178 kilo 76 , yağ oranım 10-12 arası, biceps 35cm suanlık bilgilerim bunlar.

Beslenmene dikkat et kaslarına gereken protein ihtiyacını sağla bu 2 aylık süreçte. 2 ayna bir şey olmaz çok az bir şey kaybetsende kas hafızası diye bir şey var hem kaslarını şaşırtmış olursun geri dönüşün mükemmel olur. ;)

Beslenmene dikkat et kaslarına gereken protein ihtiyacını sağla bu 2 aylık süreçte. 2 ayna bir şey olmaz çok az bir şey kaybetsende kas hafızası diye bir şey var hem kaslarını şaşırtmış olursun geri dönüşün mükemmel olur. ;)
Yorumun için teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur, konu hakkında tecrübeli yaşamış kişiler varsa lütfen yorumlarını esirgemesinler.

Back
Yukarı