1 ay oldu ama bechpress yapamıyorum

abi bunu yapmalisin. eger kas istiyorsan bunu yapmalisin. bende onceler yapamiyordum. 15 kg dan 70 e ciktik.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hareketi doğru yapıyor musun? Beslenmene özen gösteriyor musun? Antrenmanların düzenli mi?

Ben de bench press yapmaya boş barla başlamıştım. Kimse +100kg dan başlamaz. İyi öğren, iyi beslen, sabret ve yapmak iste.

Boş barla başlamamanın sebebi ne ki zaten? Niye şimdi karar veriyosun boş barla başlamaya. 10 kilo takıp kaldıramıyorsan demek ki boş barla çalışman gerekiyor, kas şu kadar kiloyla yapılır diye birşey yok ki.

bumu 20 kilo ?

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    2,6 KB · Görüntüleme: 370
spora gitmeden önce karbonhidrat yüklemesi yap , bench direk yatılıp yapılmaz doğru yapılışı forumda var .
Makinada çalışma o dengeyi sağladığı için serbes çalışırken çok sıkıntı yaratır .

Salondaki barlar 13-15 kilo arası geliyor, ayrıca kiloyu niye bu kadar önemsiyorsunuz sayının ne önemi var anlamıyorum. Arkadaşlar 2.5 kiloyla bile 8-10 tekrarda zorlanıyorsanız demekki o kiloyla gelişiceksiniz, bu sporun kiloyla hiçbir alakası yok zamanla artacaktır zaten çalıştığınız ağırlıklar, önce formunuzu oturtun.

Son düzenleme:
Salondaki barlar 13-15 kilo arası geliyor, ayrıca kiloyu niye bu kadar önemsiyorsunuz sayının ne önemi var anlamıyorum. Arkadaşlar 2.5 kiloyla bile 8-10 tekrarda zorlanıyorsanız demekki o kiloyla gelişiceksiniz, bu sporun kiloyla hiçbir alakası yok zamanla artacaktır zaten çalıştığınız ağırlıklar, önce formunuzu oturtun.
Boşa geçen zamana yazık[DOUBLEPOST=1447852951][/DOUBLEPOST]İleriye hep boşa geçen zamana yazık beslen çalış uyu

Back
Yukarı