1 ay ev 1 ay salon çalışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dynamo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dynamo

Üye
Arkadaşlar ilk başta 8 kg lik dumbellerle flexor hocanın linkinden çalıştım 1 ay.şimdi salona gidiyorum 1 ay oldu bugün.Başlamadan önceki ve sonraki fotolarımı koyuyorum. Yorumlarınız ve önerilerinizi bekliyorum. Fit vücud istiyorum ona göre yapalım yorumları lütfen :)

Kilo 80 2 ay sonra 76
Boy 177
Yaş 17

Eklentiler

• 12.jpg
    12.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 459
  • 2.jpg
    2.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 452
  • 1.jpg
    1.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 511
antreman programı aylık değil uzun zaman dilimlik olur, en azından bir 3 ay kadar aynı ant programı ile calış daha sonra hangi bölge eksikse onun gelişimi için program değiştirilir bu arada beslenmen iyi görünüyor, doğru yoldasın devam et.

antreman programı aylık değil uzun zaman dilimlik olur, en azından bir 3 ay kadar aynı ant programı ile calış daha sonra hangi bölge eksikse onun gelişimi için program değiştirilir bu arada beslenmen iyi görünüyor, doğru yoldasın devam et.

Teşekkürler yorum için zaten devam ediyorum ilk ayım salondaki genel durumu öğrenmek istedim.

vücudun iyi omuz ve karına biraz daha çalışsan daha süper olcakmış gibi duruyo ama gerçekten iyi bir vücut tebrikler. :)

vücudun iyi omuz ve karına biraz daha çalışsan daha süper olcakmış gibi duruyo ama gerçekten iyi bir vücut tebrikler. :)

Teşekkürler :) kardiyo ile halletmeye calısıcam karını :) salondaki ilk ayım olduğu için fazla agır girmemiştim ama yavaş yavaş agırlık koyucam omuzları felan geliştiricem inşallah :)

Omuz kasları hafif ve sürekli çalışmayla yorarak geliştirilir.Omuz çalışırken buna dikkat edersen omuzlarının geliştigini göreceksin.İyi vücut kolay gelsin.

Omuz kasları hafif ve sürekli çalışmayla yorarak geliştirilir.Omuz çalışırken buna dikkat edersen omuzlarının geliştigini göreceksin.İyi vücut kolay gelsin.

Eyvallah hocam. Yanlış biliyomuşum tamamen teşekkürler. :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı