1 Ay da 1,5 Kg Sorunu

Merhaba sayın sporcular öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim konuyu açmadan önce de bir araştırma yaptım ama bir türlü bu diyeti tutturamadım,
Vücut geliştirme sporuna başlayalı tam bir ay oldu , Karbonhidratı kestiğim halde (tamamen değil) diyetimi yanlış yaptım sanırım kaş yapayım derken göz çıkardım :/ her gün tavuk , ton balığı ve balık tükettim (ölçülü kalorilerle) Ağırlık antrenman günleri 40 gram Whey Protein kullandım . B6 vitaminlerini tavuk ceviz vb kuruyemişlerle aldığımı düşünüyorum yağ da aldığı mı düşünüyorum , ama 1,5 Kg verdim :/ sanırım yeterli sebze , ot türü tüketmediğim için :/ 1 Ağrılık antrenman günü diyetimi ve vücut bilgilerimi paylaşıyım .
Sabah : Aç Karnına 1 ölçek (20 Gram) Whey Protein , yarım saat sonra kahvaltı 5 yumurta 60 gram yağlı lor peyniri 70 gram eti litalif 300 ml süt .
Öğle : 100 gram light ton balığı 1 dilim uno çok tahıllı premium ekmek
Akşam :200 gram kızartılmış tavuk 1 kase ev yapımı yoğurt .
Aperatifler : Elma antreman öncesi 4-5 ceviz, 1 Yemek kaşığı bal Hergün: 4,5 Litre Su Tüketiyorum !
Kilo:88.5
Boy:1.81
Vücut Yağ oranı:18.8 Su Oranı:57,4 Vücut Kas Oranı:68.3 Kemik Yoğunluğu:3.5 İç Organ Yağı:4,5

Bu sporda daha yenisiniz bu spora başlamadan önce tahminimce makrolara çok takılmıyordunuz ve ilk bir ayın sonunda vücudunuz tempoya alıştı ve kastaki suyun bir kısmını attı ve yeni olduğunuz için eklenen kas oranı ile birlikte yağ da bir o kadar gitti ve siz kasın kattığı kilogramı göremediğiniz için biraz telaşlanmışsınız, ben spora ilk başladığımda 1-2 kg civarı vermiştim ilk aydan sonra, korkmanıza gerek yok. Uygun protein ve karb makroylarıyla devam edin :)

Kardeşim sen neler diyorsun ya ağzın bal damlıyor :D dikkatlice okudun mu cidden güzel mi gidiyorum bu beslenme diyet programım nasıl ?[DOUBLEPOST=1508353210][/DOUBLEPOST]Bu arada Vücut geliştirmeyi en son 6 yıl önce yaptım vücudumun her yeri sıkı göbek bölgem yağlı :/ eklenen kas oranı var mıdır o kadar ?

Kardeşim sen neler diyorsun ya ağzın bal damlıyor :D dikkatlice okudun mu cidden güzel mi gidiyorum bu beslenme diyet programım nasıl ?[DOUBLEPOST=1508353210][/DOUBLEPOST]Bu arada Vücut geliştirmeyi en son 6 yıl önce yaptım vücudumun her yeri sıkı göbek bölgem yağlı :/ eklenen kas oranı var mıdır o kadar ?
Kütle almaya devam ediyorsan yani Bulk dönemindeysen kas kütlesi yağın altında gelişir, ondan göremezsin, kütlenin 4 katı karb ve 2 katı protein almayı ihmal etme, sabahları çok çevik ve onarılmış bir şekilde kalkarsın işine yarar.

kardeşim hacım almaya calısıyorum bellı ama 3 öğünle hiç bişey olmaz ben 5 ana öğün 2 ara öğün yiyorum 67 kg yum 1 ayda 7 kg aldım ama ölçüler aynı göbek çıktı sonucta kış dayız yaglanmak gerek hacım için çok yemek gerek bence yeterlı değil beslenmen karbonhdırata yüklen baya

Back
Yukarı