1 ay aradan sonra suplement?

Ramazan dolayısıyla ara vermiştim şimdi ramazandan sonra bomba bir şekilde idmanlara başlıycam alıcağım ürünler

Nano,Vapor,Optimum whey,universal nitro

Daha önce 4 aylık bir altyapım var sadece 1 ay ara verdim başlangıç için bu suplementler fazlamı sizce

fazla bence. bir kaç ay da kendi beslenmenle sağlasan yanına birazda whey koysan iyi olur. ama illa pre-post ürünler girecem dersen vapor-halo cok iyi bir kombine. ayrıca birde nitro alma bence ileride eklersin onuda.

Fazla. Hem parana da yazık. Fayda da alamazsın. Nano ile vapor icin diyorum bunlari cok cok erken. Zaten agir supplementler mide bagirsak cok zorluyor keza karaciger bobrek de oyle. İleri seviyede olursan buna katlanirsin ama su asamada cok verim alamayacagin icin hic gerek yok. Universal nitro ne oldugunu bilmiyorum nitrotech muscletech de var.

nitro ileri seviyeler için yardımcı protein desteği. şimdilik çok erken boşa masraf bence

nitro ileri seviyeler için yardımcı protein desteği. şimdilik çok erken boşa masraf bence

Evet bahsettiğin nitro muscletech nitro ise o da ileri seviyeler için. Nereden temin ettin bilmiyorum ama nano vapor nitro üçünü toplasan 500 ü bulur yazık. Hem de gerek yok. Aslında sana şimdilik normal whey bile fazla, forumda bu çok tatışıldı, 1 sene bence beklemek en iyisi supp. için, burada bu konuya girmek istemiyorum, en azından whey haricindekiler gereksiz.

optimum whey,amino 3001 alıcam şimdilik nano vapor halamın kuzeni getiricek evde dururlar artık 1 2 ay dayanamayıp açmassam :)

Back
Yukarı