bloodylance
Üye
merhaba arkadaşlar bugun tam 1 ay doldu beslenmemi belirtmek istiyorum sabahları içi dışı bir 2 adet yumurta beyaz peynir domates zeytın tam buğday ekmek,çay yada süt. öğle yemeğim ızgara tavuk göğsü ve yeşillik spor saati amino asitlerim ile spora gir ağırlık çalışmalarımın ardında yağ yakıcımı içip en az 30 ila 50 dk arası değişen cardio.mekiklerimi saymıyorm . 1 ay aşağı yukarı aynı şeyleri yedim antremanlardan sonra şekersiz yağsız karbon.suz proteinimi içtim öğlen tavuğumu hiç aksatmadım.spora başlarken 79 kiloydum 173 boyum var ve yağ oranım %20 olarak çıkmıştı yeni ayıma başlarken tartıldım ki yağ oranım %15 e kadar düşmüş kilom 74 lerde,umarım bende bu forumda vucutları ile söz sahibi olan ve vucudu sayesinde özgüveni olan insanlardan olacağım. tek sorunum kum saatmn olması davul gibi olan göbeğim yavaştan içeri girdi ancak 95 cm genişliğindeki belimdeki yağlar canımı sıkıyor ama yılmayacağım!bu benim yolum twist,yana mekik ve cardio çalışmalarımı yapıp sabırlı olacağım ve birgün o dar tişörtlerden giyeceğim ! okuduğunuz için teşekkür ederim.saygılar..