1.83 boy 57 kg ?

Yavaştan bu spora başlamak istiyorum arkadaşlar maddi durumum pek yok dumble alacağım yapacağım hareketler şunlar normal şınav,ileri geri şınav,yumruk üstünde şınav,daire çizerek şınav,mekik,yüz üstü yatar haldeyken bacakları ve kolları birleştirmeye çalısma hareketi,dumbleyle normal kol çalısma hareketi bir sağ bir solu kaldırma varya işte o bide omuz için ellerimde dumbleyle kolları açma hareketi.Bu hareketlerle evde ne kadar ilerleme kaydedebilirim ?Çok fazla hareket yapmak istemiyorum bu hareketler üstünde yoğunlaşacam sizce doğrumu yapıyorum ?Bide karbonhidrat tozu alacaktım ama çok pahalı geldi 900 gramı 70 80 tl ve günde 300 gram içmek lazımmış 3 günde kilomu alabilecem sanki :S

Karbonhidrat tozları, gainerler kadar gereksiz bir ürün daha var mı bilemiyorum. Bu saydığınız egzersizler vücut kütlesini arttırmak için bir müddet sonra faydalı olmayacaktır, illa büyük rakamlar harcamanıza gerek yok, supplement almanıza ise hiç gerek yok, kaliteli karbonhidrat ve uygun fiyatlı protein içeren besinleri araştırın öncelikle, bir de serbest ağırlıklarla ev ortamında neler yapılabiliri.

Karbonhidrat tozları, gainerler kadar gereksiz bir ürün daha var mı bilemiyorum. Bu saydığınız egzersizler vücut kütlesini arttırmak için bir müddet sonra faydalı olmayacaktır, illa büyük rakamlar harcamanıza gerek yok, supplement almanıza ise hiç gerek yok, kaliteli karbonhidrat ve uygun fiyatlı protein içeren besinleri araştırın öncelikle, bir de serbest ağırlıklarla ev ortamında neler yapılabiliri.
yani bu dediklerimi yapsam kas çıkmaz mı ?Zayıfım zaten açlık kası dene birşeyde varmış onlar çıksın yeter amacım öyle hacimli biri olmak değil fit olmak sadece

yüklen ton balıklı makarna salataya o hareketlerin yanına günde 100 çök kalkı ihmal etme bacak kası gelişmeden gerisi gelişmez. bacak tetikleyicidir 100 taneyi bir kerede tapmak zorunda değilsin gün içinde bitir yeter.

ya kardeşim millet zengin sen elinden geleni yap. sırf şnav squat ve barfiksle millet fitnes model gibi oluyo. calistenics araştır. insan halinden anlamadan havadan atanlara bakma.

Back
Yukarı