1.75M Boy 102 Kilo Tavsiyeler

Evde sporla vücut gelişirmi?

• Total voters
    3
Merhaba arkadaşlar,

1.75 Boyunda 102 Kiloyum, 4 Ay öncesi evde vücut geliştirme yapıyordum. Toplam 3 ay çalıştım Rahat 60 Şınav (tek seferde) çekiyordum ve
videodaki sporu (bazı haraketler eksik) 15 KG dumbell ile haftada 4 kere yapıyordum.
Şuanda 25 şınavı biraz zorlansamda çekiyorum.

Tekrardan başlamak istiyorum. Yapılıcak spordan beslenmesine kadar yardımcı olursanız sevinirim.
Proteyin tozuda kullanmayı düşünüyorum Görüşlerinizi alayım.

(SPORU EVDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM)

Evdeki ekipmanlara ve amacına bağlı.
Mesela benim odamın teki spor salonu gibidir. Kum torbasından tutta, ağırlıklara kadar. Ama evde deadlift, bench press ve squat yapıyorum sadece. Gerçi spor salonunda da çoğunlukla bunları yapıyorum.

Bu yüzden benim için ev uygun. Ama vücudun bazı bölgeleri için çok yer kaplayan makinelere ihtiyaç olabilir, o zaman da ev bunu karşılamaz. Yani, amacına göre değişiyor. Benim gibi güçlenmek için yapıyorsan, evde de olur ama yarışmalara hazırlanan birisi isen, ev karşılamaz. Bütün evi spor salonuna çevirmen gerekir.

y
Evdeki ekipmanlara ve amacına bağlı.
Mesela benim odamın teki spor salonu gibidir. Kum torbasından tutta, ağırlıklara kadar. Ama evde deadlift, bench press ve squat yapıyorum sadece. Gerçi spor salonunda da çoğunlukla bunları yapıyorum.

Bu yüzden benim için ev uygun. Ama vücudun bazı bölgeleri için çok yer kaplayan makinelere ihtiyaç olabilir, o zaman da ev bunu karşılamaz. Yani, amacına göre değişiyor. Benim gibi güçlenmek için yapıyorsan, evde de olur ama yarışmalara hazırlanan birisi isen, ev karşılamaz. Bütün evi spor salonuna çevirmen gerekir.
Yok okadar abartılı değil isteğim vücut şekil alsın kilo vereyim güçleneyim bana kafi

Back
Yukarı