1.75--1.80 arası olanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Zafer]
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boyunuzdan memnun musunuz?

• Total voters
    765
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
>>> Tam 1.78 im 1.90 Olmak İsterdim Açıkcası :) Yaş 17.5 Artık max 1.85 olurum heralde Oda MAx MAx MAx :D

body e başlamadan önce 5.5 ay önce 1.75 boyum vardı belki inanmayacaksanız ama şu an 1.80 im bununda gelişme çağında olmamdan kaynaklanıyor galiba arkadaşlarda diyor boyun uzamış gene diye :)
fakat barfiks çekmiyorum artık böyle iyi diye sürekli kilo almam gerekiyo boy kilo oranını sabitlemek için :)

body e başlamadan önce 5.5 ay önce 1.75 boyum vardı belki inanmayacaksanız ama şu an 1.80 im bununda gelişme çağında olmamdan kaynaklanıyor galiba arkadaşlarda diyor boyun uzamış gene diye :)
fakat barfiks çekmiyorum artık böyle iyi diye sürekli kilo almam gerekiyo boy kilo oranını sabitlemek için :)

ben 185'im lise 1 den beri düzensiz body yapıyorum keşke yapmasaydım da boyum 190 olsaydı diyorum ;)
lise 1 de de 185 yeter daha ne uziycam diyodum ;)
ileride pişman olmamak için boyunu uzatabildiğin kadar uzat ;)

Tam 1.80m boyundayim¨, eskiden (14yas aralari) basketbol oynardim bolbol arkadaslarla filan ve cok ba$ariliydim, hatta takima filan yazilacaktim ama yazilmadim cunki daha cok uzun olmaktan korktum :shock: ayrica boy olcumle cok memnunum thums:

189-191 arasıyım ama şöyle ileride de yaşlanınca boy kaybedeceğimiz için 6 cm ne yazık ki!, keşke 195-196 olsaydım diyorum ne yazık ki!

yihhu bende 1,79 um ama boyumun 1,85 olmasını isterdim.Çünkü boy uzun olunca vücut daha iyi görünüyor kanısındayım.Şöle 1,84-1,85 olmak isterdim...

1.80im bi 1.85 olmasını istiyorum.
bacak harektlerini,omuz pressleri yapmıyorum,barfikse ve pullovera önem veriyorum gittiği yere kadar gitsin
bacak içinde eklemlere fazla yük bindirmeyen hareketleri yapacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı