1.5 Yıllık Müthiş Değişim (66-80kg,1.82 boy)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ters1997
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ters1997

Üye
Adsız.png

İLK BAŞLADIĞIM AY 66 KİLOYUM
12721730_10201074606382629_2058688088_n.jpg

80 Kilo
İlk Başladığım Ölçüler
Kol:27
Omuz:100
Göğüs:90
Bel:75
Bacak:47
Şimdiki
Kol:36
Omuz:120
Göğüs:100
Bel:75
Bacak:57

Sporu Sevin Arkadaşlar, Hırsla Herşey Oluyor, Emin Olun Bende Sizin Gibi İlk Aylar Kendimde Hiç Bişey Göremedim, Kimsenin Antreman Programı Kimseye Olmaz Kendiniz Bulmalısınız, Zaten Bulduğunuzda Emin Olun Gelişmiş Olacaksınız... Daha Çok Araştırın Arkadaşlar, Hergün Araştırın.
Her Türlü Sorularınız İçin Bana Facebooktan Ulaşabilirsiniz,

Son düzenleyen: Moderatör:
başkan fizik güzel ama 1.5 yıllık müthiş bir değişim göremedim açıkçası. yanlış anlama beni ama daha fazlası, daha mükemmeli olabilirdi genede tebrikler...

1,5 yıl için ben daha hacimli omuz ve göğüs beklerdim.Ama önemli olan insanın kendisini ayna karşısında güzel görmesi.

1.5 yıl için mükemmel 1.5 yıl için yetersiz diyenler şaka yapıyorsunuz heralde ? adam 10 santim kol almış nerdeyse ayrıca göğüs genetiği mükemmel

Dostum başarılı bir değişim olmuş vücut ölçülerin iyi ama 1.5 yıla göre düşük 1.5 yılda kol rahat 40 olarabilirdi ama iyisin :)

Daha İyisi Olabilirmiydi Olurdu Arkadaşlar Ondan Bir Sıkıntı Yok, Ama 3 Ay Garsonluk Yaptım Spor Salonunun Önünden Bile Geçemedim Bütün Gün Koşturmaca, Allaha Şükür Bu Kışı İyi Geçirerek Kurtarıyoruz.

Ben kötü bir gelişme demedim.Başarılar dilerim güzel bir vücut.Ben sadece omuz ve göğüslerin daha iyi olabileceğinden bahsettim.

Tebrik Eden ve Etmeyen Arkadaşlara Çok Teşekkür Ediyorum, Gelişim Zor Ektormorf Bir Vucut İçin Dahada Zor Yağsız Bir Şekilde Gitmek, Siz Yazın Define Olacanız Ben Yine Büyücem.

Dostum Saol ama yanlış anlama ben vücudunu çok iyi gordum sadece 1.5 yılda daha iyisi olabilirdi demek istedim ama 3 ay calismissin helal olsun sana

Back
Yukarı