• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.5 Yıllık gelişim - video

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S4V4S
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

S4V4S

Üye
Geçen sene şubat ayından itibaren ki gelişim görsellerini toplayıp 1 dakikalık video hazırladım arkadaşlar buradan yada video altından yorumlarsanız sevinirim
https://www.instagram.com/p/BITGawfDdDN/

Son form :) ( Üstü açık benim )
13774802_127205577717163_1637970551_n.jpg

baştan gelebilecek soruları yanıtlayayım ;
Haftada 3 4 defa idman falan yapmadım kimi zaman 8 9 defa idman yaptım.
Steroid kullanmadım
Protein tozu alıyorum :p
Bulgur yemiyorum prinç yiyorum
Kırmızı et tüketmiyorum çok pahalı :D
Şeker vs.. tüketmiyorum diyetimi bozmuyorum
Cheatmeal yada cheatday günlerim belirli değil genelde yapamam 4 5 ay hiç cheat yapmadan durduğumu biliyorum.

Son düzenleme:
Geçen sene şubat ayından itibaren ki gelişim görsellerini toplayıp 1 dakikalık video hazırladım arkadaşlar buradan yada video altından yorumlarsanız sevinirim
https://www.instagram.com/p/BITGawfDdDN/

Son form :) ( Üstü açık benim )
13774802_127205577717163_1637970551_n.jpg

baştan gelebilecek soruları yanıtlayayım ;
Haftada 3 4 defa idman falan yapmadım kimi zaman 8 9 defa idman yaptım.
Steroid kullanmadım
Protein tozu alıyorum :p
Bulgur yemiyorum prinç yiyorum
Kırmızı et tüketmiyorum çok pahalı :D
Şeker vs.. tüketmiyorum diyetimi bozmuyorum
Cheatmeal yada cheatday günlerim belirli değil genelde yapamam 4 5 ay hiç cheat yapmadan durduğumu biliyorum.
Herşey güzelde nasıl bir antrenman prpgramı uyguladın 2. Ayım bitmek üzere benimde besine dikkat ediyorum her gün bulgur ton balıgı konserve yumurta ton balıklı salata tavuk olarak besleniyorum proteine optimumum whey kullanıyorum 2. Ayımdayım az bucuk değişiklik var sırtta falan kol 35 olmuş 31 di 3 4 cm artmış geneli önerin ne nasıl bir yol izleyelim

Herşey güzelde nasıl bir antrenman prpgramı uyguladın 2. Ayım bitmek üzere benimde besine dikkat ediyorum her gün bulgur ton balıgı konserve yumurta ton balıklı salata tavuk olarak besleniyorum proteine optimumum whey kullanıyorum 2. Ayımdayım az bucuk değişiklik var sırtta falan kol 35 olmuş 31 di 3 4 cm artmış geneli önerin ne nasıl bir yol izleyelim
yukarıda yazdım bulgur yemiyorum vs.. diye :) yediğimi soracak olursan şunları yiyorum ; tavuk - prinç - yulaf - yumurta içecek olarak zero kola yada şekersiz limonata başkada bir şey tüketmiyorum. Yağ alırsam ceviz yada yer fıstığı.

yukarıda yazdım bulgur yemiyorum vs.. diye :) yediğimi soracak olursan şunları yiyorum ; tavuk - prinç - yulaf - yumurta içecek olarak zero kola yada şekersiz limonata başkada bir şey tüketmiyorum. Yağ alırsam ceviz yada yer fıstığı.
Antrenman prpgramını sormuştum hocam nasıl bir yol izlediniz antrenman programında

Antrenman prpgramını sormuştum hocam nasıl bir yol izlediniz antrenman programında
Değişiyor tip 1 ve tip 2 yoğunluğuna göre zaten benim antreman programım size yaramaz sizle benim vucudum aynı değil genetik faktörler rol oynuyor 1-1 versem bile işinizi görmez.

bir bucuk yilda iyi yol kat etmissin kardesim tebrik ediyorum seni gercekten. bende spora baslamayi dusunuyorum ama diyorlarki sporu birakmicaksin birakirsan vicudun olur kirisir herkez ayri birsey diyor.

satılık araba | ne istersen
öyle zaten 2 sene spor yapayım sonra hep öyle kalayım sporu bıraksamda öyle kalırım düşüncesi ile yapacaksanız hiç yapmayın.

Seni burada görmek güzel kanka, iyi gelişmişsin görmeyeli. :)

yağ karb protein şeker vs. hesabı yapıyorsun yani. bu değişimde disiplin olduğu belli zaten. 3 4 ay cheat meal yapmamak her babağiyidin harcı değil. tebrik ederim.

yağ karb protein şeker vs. hesabı yapıyorsun yani. bu değişimde disiplin olduğu belli zaten. 3 4 ay cheat meal yapmamak her babağiyidin harcı değil. tebrik ederim.
aynen yapıyorum dediğin gibi herkese göre bir şey değil ama ben hayatım boyunca zaten cheat öğünler yemediğim için alışkınım yani ben şu yaşıma geldim hiç iskender vs.. yemedim tadını bilmediğim için sorun yok :)

Back
Yukarı