• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.5 Aylık Vg Fotoğraflarım..

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar;
Başlıkta da belirttiğim gibi 1.5 aydır vücut geliştirme sporu ile uğraşıyorum. Bulunduğum konumdan dolayı maalesef body salonuna yazılma şansım yok evde kendi çabalarımla artık ne kadar olursa. Doğru yolda mıyım, varsa yanlışlarım neler ( ki mutlaka vardır her türlü eleştiriye açığım ) sizden duymak istedim. Çalışma düzeni olarak ise ilk başladığım zamanlarda;
Hergün;
-Isınma amaçlı 10 dakika kondisyon bisikleti
-40x4 dumbell curls
-25x3 dumbell bench press
-25x3 dumbell flyes
-15x3 mekik
-15x3 alt karın kası geliştirme hareketi ( yere sırt üstü yatılır, bacaklar dizler kırılarak havaya kaldırılır ve karından güç alınarak bacaklar kendine doğru çekilir-ismini bilmiyorum kusuruma bakmayın.)
-35x2 şınav

Daha sonra çalışma düzenimi haftada 4 güne indirdim. (Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar)
Çalışma düzenim şuan için bu şekilde arkadaşlar. Beslenme düzenine gelince dışarıdan takviye olarak protein tozu vesaire alamıyorum daha doğrusu almakta istemiyorum. Bunun yerine bol proteinli gıdalar tüketiyorum misal; yumurta, süt, yoğurt, pilav, peynir gibi. Günde 2 yumurta, sabah 1 bardak akşam 1 bardak süt, 1 tabak yoğurt. Bunun dışında annem ne yaptıysa tavuktur, pilavdır, makarnadır.. bu tür şeyler. Anlayacağınız günlük bir beslenme düzenim yok.

Boy: 1.75-1.78 arası tam olarak bilmiyorum.
Kilo: 63

Şimdi fotoğraflara geçiyorum arkadaşlar;

Fotoğraf0038.jpg

Fotoğraf0045.jpg

Fotoğraf0046.jpg

Fotoğraf0048.jpg

Fotoğraf0049.jpg

Bu tarz bir programla gelişemezsin, kendine daha doğru bir program bul

Bizim bi ark war adam zayıflıktan baklavaları acayıp şişiyor senınde biraz kilo alman lazm ...Ve beslenme düzenine qelirsek bende oyle yapıom senın qibi Annem Ne yaparsa yiyorum ama cok yüklenme kendine kaslarınında dinlenmye ihtiyacı wardır birqün calıs birqün dinlen ben söyle yapıorm:
5x25 mekik
5x2 sınav
3x20 dummbell
2x15 yarım mekik
2x15 de bacaklarımla karın kaslarımı calısıtıroyorum....

forumda progrmalar mevcut onlarla başla derim ve kilo alman şart çok zayıfsın

Yaşın daha çok genç.Şimdiden vücut geliştirme sporuna başlaman takdir edilesi bir olay.Hevesin geçmeden en kısa zamanda bir salona yazılman yararına olur diye düşünüyorum.Böylece olayın ciddiyetini fark edip beslenmene daha dikkat edersin.Ve tabi en önemlisi antremanına da.

Back
Yukarı