1.5 aylık vücut

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
http://e1203.hizliresim.com/v/2/35p62.jpg

bundan daha önce de vücut geliştirmeyle uğraşıyordum ama sadece iki dumbbell la ve amatör bi şekildeydi..1.5 aydır bu işi ciddi bi şekilde yapıyorum..supplement vs kullanmıyorum günlük protein ihtiyacımı olabildiğince süt tavuk yumurta vs den karşılıyorum..yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

kilo : 70
boy : 178

bu arada bir de şunu merak ediyorum kolunuzu omzunuzu vs antrenmandan sonra mı ölçüp değerleri buraya yazıyorsunuz yoksa normal bir günde mi? şimdiden teşekkürler

Ölçü için zaman farketmez yeterki sen aldığın ölçünün sıcak veya soğuk olduğunu belirt :)

Sıcak: antremandan hemen sonra
Soğuk: normal günde

Vücuda gelelim, daha 1,5 ay için bişi söylemek çok erken poz eksiği var ölçü olayını zaten konuştuk. Karın çalışman gerekiyor poz eksiği olduğu için şimdilik bu kadar..

Ölçü için zaman farketmez yeterki sen aldığın ölçünün sıcak veya soğuk olduğunu belirt :)

Sıcak: antremandan hemen sonra
Soğuk: normal günde

Vücuda gelelim, daha 1,5 ay için bişi söylemek çok erken poz eksiği var ölçü olayını zaten konuştuk. Karın çalışman gerekiyor poz eksiği olduğu için şimdilik bu kadar..

poz eksiği nedir dostum açarmısın biraz?

Bir buçuk ayda nasil bir değişim bekliyorsunuz anlayabilmiş değilim 6 ay geçmeden bu tür konular açilmasini gereksiz buluyorum :)

eski halini bilmediğim için yorum yapamıyacam ama vücudun içi dolmaya başlamış devam devam :)

oncekı fotorafların olsaydı yorum yapabılırdık sadece bu resım ıcın kol iyi gorunuyo bel de yag yok yavas yavas oturmaya baslıyor vucudun

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı