1.5 Ayda ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar , 1.76 boy 70 kiloyum sporda 5. ayımdayım öncedende 5-6 ay vg alt yapım ve 3.5 sene basketbol oynamışlıgım var 16 yaşındayım , her bölgemde istediğim gibi gelişme kaydettim ama vücudumda hala yağ var ama göze batan sadece karın açıkcası 3-4 cm bir göbek kaldı dışarı doğru ve yanlardada yağlanma var . Hocam cardio yapmamamı ağırlık çalışmamı soyledi ama 1.5 ayda yani yazdan önce bu göbeği tamamen götürüp karın kası çıkartmam lazım. Beslenme programım mevcut ama cardio konusunda kararsız kaldım + mekik vb eksik etmiyorum. 2 Seçeneğim var heralde ya çok fazla cardio yapıcam ya da ağırlık calısıp proteın tozu kullanıcam

1.5 Ayda yapabilirmiyim ?

Merhabalar , 1.76 boy 70 kiloyum sporda 5. ayımdayım öncedende 5-6 ay vg alt yapım ve 3.5 sene basketbol oynamışlıgım var 16 yaşındayım , her bölgemde istediğim gibi gelişme kaydettim ama vücudumda hala yağ var ama göze batan sadece karın açıkcası 3-4 cm bir göbek kaldı dışarı doğru ve yanlardada yağlanma var .

Hocam cardio yapmamamı ağırlık çalışmamı soyledi ama 1.5 ayda yani yazdan önce bu göbeği tamamen götürüp karın kası çıkartmam lazım. Beslenme programım mevcut ama cardio konusunda kararsız kaldım + mekik vb eksik etmiyorum.

2 Seçeneğim var heralde ya çok fazla cardio yapıcam ya da ağırlık calısıp proteın tozu kullanıcam , vücudumdaki kaslar da sert değil ama uzaktan sert gibi duruyor

Değerli üyemiz,
hem konunuz günlük niteliği taşımayıp günlük bölümüne açılmış, ayrıca ne bir soru içeriyor. Ayrıca anladığım kadarıyla sorduğunuz soruların cevapları forumda mevcut. Bu nedenle konunuzu kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı