1.5 ayda 7 kilo aldım

nacres19

Üye
Merhaba.Boyum 196 ve 1.5 ay önce kilom 68 69 civarlarındaydı bugünlerde 75 76 civarlarında geziyorum ve bu kadar kısa sürede 7 kilo almak sağlıksızmıdır. 1.5 aydır cok saglam besleniyorum ve düzenli antreman yapıyorum muscle tech mass gaıner kullanıyorum ve ölçülerim baya arttı belirgin bir gelişme var . 4 aylık bir altyapım vardı ama uzun suredır ugrasmıyorudum BB'le. Bir çok forumda gördüğüm kadarıyla biraz uçuk bir şey bu kadar kilo almak ve tedirgin oldum. Teşekkürler
Ölçüler Kol 28-33 Göğüs 89-100 Omuz 111-120

Son düzenleme:
1.5 ayda nasil 9 cm omuz 11 cm göğüs 5 cm kol yapiyonuz hayretler icerisindeyim bana beslenme programıni yazarmisin

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardesim gainerden dolayi oldugunu dusunuyorum . Gainerde cok fazla miktarda seker oldugundan kaslanma yerine yaglaniyorsundur . Bunu butun bodyciler soyler onun yerine digal gainer hazirla kendine . Tavsiyem gaineri birakman . Kolay gelsin . Basarilar :)

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belimde 4 cmlik bir artış var bende düşündüm yağlanıyor olabilirmiyim diyede göbekte ve diğre bölgelerde yağlanma belirtisi yok. Beslenmem her öğlen tavuk makarna pilav et arası değişiyor sabahları sağlam kahvaltı akşamları ise evde ne pişiyorsa yiyorum ara öğünlerde meyve ile geçiyor pek fazla yağlı besin tüketmiyorum. Teşekkürler yorumlar için

Yağlanıp yağlanmamana sebep aldığın yağ miktarı değil,aldığın kalori miktarıdır.kaldıki öcü diye tabir edilen kaliteli yağlar vücut için vazgeçilmezdir,hem gelişiminde hemde yağ yakımında faydalıdır.

tabiki sağlıksız bir kilo alımı bu 7 kilo ne demek 1.5 ayda. bunları kas olarak almadığını %99 olarak söyleyebilirim. Kilo aldıktan sonra yağları vermek için uğraşmak istemiyorsan beslenmeni düzenle

1.5 ayda 9cm omuz ve 5cm biceps artışı pek inandirici gelmedi..
Bende pek inanamadim bana sacma geldiği icin yazdım burayada ama böyle bir artış var[DOUBLEPOST=1402037753][/DOUBLEPOST]
tabiki sağlıksız bir kilo alımı bu 7 kilo ne demek 1.5 ayda. bunları kas olarak almadığını %99 olarak söyleyebilirim. Kilo aldıktan sonra yağları vermek için uğraşmak istemiyorsan beslenmeni düzenle
Ne gibi bir değişiklik yapmalıyım beslenmem sabah kahvaltisi oglenleri tavuk makarna et yada pilav aksamlari degisiyor. Ve gainerimi degistirmelimiyim. Tesekkurler

Back
Yukarı