Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başlangıç ölçülerim (soğuk)
Omuz:111
Kol:30
Bacak:54
Göğüs 96
Bel:80
Kilo:61
Şuan ki ölçülerim (soğuk)
Omuz:116
Kol:32
Bacak:57
Göğüs:98
Bel:83
Kilo:64
Yaşım 18, forumda ki çoğu makaleyi okudum faydasınıda gördüm fakat bir sorum olucak spora başlamadan önce 5 dakika cardio yapıyorum (koşu) ardından karın hareketleri var göbek kısmım tam olarak erimedi kilo aldıkça çıkmaya başladı yaklaşık 2 haftadır ekmeği bıraktım. (günde yarım-tam ekmek yerdim) Cardioyu arttırsam daha fazla kilo veririm diye düşünüyorum yanlışmıyım bilmiyorum 68-70 kilo arası olup göbek bölgesini azaltmak için neler yapabilirim ekstradan göbek başta olmak üzere her türlü VG hakkında ki tavsiyelerinizi yazarsanız çok memnun olurum. Okuyan herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
şuanki fotoların mı yoksa başlamadan önceki fotolar mı bunlar birde boyunu merak ettim,sana şu tavsiyede bulunabilirim her bölgeyi yeteri kadar çalıştır birine ağırlık verip diğerini aksatma
Suanki fotolarim, zayif bolgelere daha fazla agirlik veriyodum ben ornek gerekirse bicepsde cok zorluyorum kendimi bunun disinda programimin disina cikmiyorum dedigim gibi karin bolgemde yaglanma var gozle gorulur bir sekilde, boyum 1.77 yorumunuz icin tesekkur ederim.
Teşekkür et butonunu kullanabilirsin ayrıca bildiğim kadarıyla diğer bölgeleri çalıştırırken bicepslerde az da olsa çalışıyor çalışmalarına devam et mutlak gelişme olacaktır