Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tebrikler güzel gelişim seni tanıdım sen şu çatıda çalışan çocuktun galiba bide resimlerinin çoğunu forumda görmüştüm. Arada müzikleri değiştirebilirdin böyle biraz sıkıcı oluyo
Sabrın, çalışmanın ve gayretin meyveleri işte...
Tebrik ederim çok güzel vücut yapmışsın, bizlere ayrı bir moral kaynağı oldu bu gelişimin...
İyi günler,
kardeşim ciddi anlamda 30 dakkadır inanamıyorum 6 ay da bu vucudu yapmş olman gerçekten çok büyük ilham oldu bana ben senin gibi çalışmadım 2 sene ama 10 senenin üzerinde basketbol oynadım ben böyle bi vucut için 1.5 senemi harcamaya razıyım boyun kaçtı bu arada?
Tebrikler güzel gelişim seni tanıdım sen şu çatıda çalışan çocuktun galiba bide resimlerinin çoğunu forumda görmüştüm. Arada müzikleri değiştirebilirdin böyle biraz sıkıcı oluyo
kardeşim bunu kıbrısta stajdayken öyle can sıkıntısından yapmıştım pek uğraşmaya vaktim olmamıştı sağol yorumun için bu arada aynen o çatı muhabbetindeki arkadaşım