1-2 yıl aralıksız supplement kullanıp daha sonra kullanmamak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opeh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

opeh

Üye
arkadaşlar 1-2 yıl aralıksız supplement kullanıp daha sonra kullanamayanlar ve hatta üstüne sporuda bırakanların durumu nasıl oluyor ?
çevremden supplementleri kullandıktan sonra bırakırsan damarlar genişler kaslar sönet halsizlik mide temmelliği vs.vs. olur diyorlar , daha önce 1-2 yıl kullanıp bırakanlar varmı? gerçi ben 1 yıl suplement kullanacam daha osnra kullanmayacam, sporuda bırakmamayı düşünüyorum .

Supplementler mideye yemekten çok daha az yük bindirirler.

DAmarlar bırakınca genişliyorsa hemen sporu bırakayım valla damarlar genişler sonra 1 ay spor yaparım deli gibi büyüme ve pump sağlarım :)

Böyle şeyleri düşünme gereksiz düşünceler idmanına ve beslenmene yoğunlaş.

Bırakma durumunda genelde kaslarda küçülme ve kas tabakasının üzerinde yağlanma olur. Bu da doğaldır.

Supplementler mideye yemekten çok daha az yük bindirirler.

DAmarlar bırakınca genişliyorsa hemen sporu bırakayım valla damarlar genişler sonra 1 ay spor yaparım deli gibi büyüme ve pump sağlarım :)

Böyle şeyleri düşünme gereksiz düşünceler idmanına ve beslenmene yoğunlaş.

Bırakma durumunda genelde kaslarda küçülme ve kas tabakasının üzerinde yağlanma olur. Bu da doğaldır.

jimraynor ;

belirttiğim yerde demek istediğin şey sup. kullanımını bıraktıktan sonramı yoksa hem sup hem sporu bıraktıktan sonramı ?

eğer sup kulanmayı bırkatıktan sonra o dediklerin olacaksa..o zaman hafif spor yaparak o olayı atlatabilirz yanlışmıyım ?

aslında doğrusunu söyliyeyim, almanyadan yüklü supp. getirtiyorum inş. orada olan 3 yıl bb. yapmış ve 3. yıl aralıksız en kaliteli supp.ları kullanana akrabam sporu bırakmış 1 yıl falan olmuş
bizzat kendisi kullanma diyor sporunu yap beslenmede 300+ gr protein al ama supplementlere bulaşma dedi, damar sorunu olmuş onda,damarlar bırakınca şişti değil, damarlar şişmiş bırakıcada şişkin damarlar zarar vermiş . kaslarda pısss diye söndü diyor :)

Son düzenleme:
ben kullanacam her türlü :), 2 ironmaxx ,propak 2 megaforte, 2 maximumkreagenic, 1 premium whey ,1amino nox sipariş ettirdim inş. sorunsuz elime ulaşır . şuan için elimdede animal pak pupmp stak cuts abdominal revolution cuts var

aslında doğrusunu söyliyeyim, almanyadan yüklü supp. getirtiyorum inş. orada olan 3 yıl bb. yapmış ve 3. yıl aralıksız en kaliteli supp.ları kullanana akrabam sporu bırakmış 1 yıl falan olmuş
bizzat kendisi kullanma diyor sporunu yap beslenmede 300+ gr protein al ama supplementlere bulaşma dedi, damar sorunu olmuş onda,damarlar bırakınca şişti değil, damarlar şişmiş bırakıcada şişkin damarlar zarar vermiş . kaslarda pısss diye söndü diyor :)

ben de supplement'e karşıyım 100 de 100, polemiğe girmek manasında söylemedim ama, sadece o akrabana kulak ver derim.

ben de supplement'e karşıyım 100 de 100, polemiğe girmek manasında söylemedim ama, sadece o akrabana kulak ver derim.
15 eylülden sondra , üniverste sınavları için , bursaya gidiyorum, öğrenci yurdunda düzenli beslenme şansım yok denecek kadar az, o yüzden bu yıl supplementlere yüklendim, yoksa 1.5 yıldır bu sporu yapıyorum kullandığım supplement üniversal amino 3001 bide hediyesi bulgarian tribulus

Degerli arkadaslar,

Bu tip konular defalarca bu forumda konusuldu. O nedenle kitleyecegim, zira uyelere hic bir sey katmamakta. Lutfen forumda arama yapın.

Ayrıca; Supplement'ler olmazsa olmaz seyler degildir. Bunlarin tercümesi de ek besindir. Yani asil beslenmeden farklidir. Siz once guzelce yemeginizi yiyin. Tavugunuzu sütünüzü sebzenizi pilavinızı eksik etmeyin. Bu taktirde zaten iyi bir gelisim grafigi yakalayacaksiniz. Buyuk firmalarin pazarlama hilelerine inanmayin. Suplement olmadan da, iyi beslenme oldugu taktirde, sporcu cok iyi bir gelisim yakalayabilir.

Sporu birakan birinin kaslari haliyle gerileyecektir. Bu doga kanunu. Vucud o kaslara ihtiyac hissetmediginde gerileme haliyle baslayacaktir. Ben spora 9 ay ara verdim, omuzlarim daraldi, ust gogus bolgesi gitti, kollar ufaldı. Geri dondum ve 3 ayda eski halime kavustum.

Sonuc olarak; adam gibi beslenin, supplement olayini da abartmayin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı