1-2-3 aylarin ölçüleri®®®®®

öncelikle merhabalar herkese ben 16 yaşındayım body ye başlayalı 3. ayım dayım
ve vücut ölçülerimi yazacağım ilk 2.ay gelişme normal ama 3.ayda kol düştü bel arrtı basende arttı onu anlayamadım(2.aya göre kg daha düşük olmasına ramen) kardiyo da yapıyorum neyse ölçüleri vereyim

1.AY
GÖĞÜS:94
BEL:88
KOL:31
BACAK:53
BASEN:95
kg:67

2.AY
GÖĞÜS:96
BEL:86
KOL:34
BACAK:56
BASEN:91
KG:68.6

3.AY
GÖĞÜS:100
KOL:33.5 (anormal)
BACAK:56(anormal)
BASEN:95(anormal)
BEL:87(anormal)
KG:68......................

2.ay ıle 3.ay arasında idmanların biraz hafif olmus ve beslenmende yaglı besınler kullanmıssın buyuk ıhtımalle,bunlar da bel cevrenı artırmıs ve kol olcunu dusurmus. Duzenli ve sert idmanlara devam edersen boyle bır sorun yasamazsın birdaha.

2.ay ıle 3.ay arasında idmanların biraz hafif olmus ve beslenmende yaglı besınler kullanmıssın buyuk ıhtımalle,bunlar da bel cevrenı artırmıs ve kol olcunu dusurmus. Duzenli ve sert idmanlara devam edersen boyle bır sorun yasamazsın birdaha.

yorum için teşekkürler ama ben şunu anlayamadım 2.ayda 68.6kg 3.ayda ise 68kg yağlanma olsa normal olarak 3.ayın kilosu artmak zorunda ama bursa söle birsey yok onu anlayamadımkafa_

kas kaybederek yag almıs olabılırsın ıdmanlarını aksatarak,bu durum da kılon artmadan yag kutlenın artmasına sebep olmustur.Bu arada tesekkur etmek ıcın tesekkurler butonunu kullanırsan sevinirim :)

konu eskimiş ama aynı sorunu yaşıyorum 3 ay oldu spora başlayalı kol 30 du 34 cm oldu ama şuan ölçtüğümde 33 cm falan cok can sıkıcı bir durum antrenmanlarımı falan aksatmadım 3.ay daha bilinçli yaptım hatta. 3 gündür gribim hastalıktan olabilirmi bu ? kilo 75 falandı şuan kahvaltıdan sonra 72.8 çıktı. yanlış ölçmüşte olabilirim bilemiyorum artık

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:45 ----------

ve ben 2. ay programımda kolum 4 cm büyüdü 1. ayı saymıyorum zaten. programlarıda veriym programdan dolayı olabilir kusura bakmayın isimleri bilmiyorum yapıldıgı gibi yazacağım

2.ay programım
pazartesi: GÖĞÜS
bench press
incline bench press
dumbell fly
pullover
BİCEPS:
barbell curl
preacher curl
hummer curl
concentration curl

ÇARŞAMBA: OMUZ
dumbelleri öne doğru kaldırma
yana açış
eğilerek yana açış
banane
ARKA KOL:
push down
iple push down
kick back
enseye indirip kaldırma
CUMA: SIRT
enseye çekiş
kürek
testere
BACAK
leg ext
arka bacak
oturarak yukarı doğru itme
kalf

3.AY PROGRAMIMDA ŞU ŞEKİLDE
PAZARTESİ: GÖĞÜS-BİCEPS
incline bench press
cable crossover
bench press
dips
pullover
-----------------------------
barbel curl
alternative curl
rope hammer curl
ÇARŞAMBA: ARKA KOL-SIRT
BARFİKS
ENSEYE ÇEKİŞ
KÜREK
TESTERE
-----------------------
ALNA BAR İNDİRME TRİCEPS
ARKADAN DÖNÜK TRİCEPS
İPLE PUSH DOWN
ENSEYE İNDİRME
---------------
CUMA : BACAK-OMUZ
KABLO YANA AÇIŞ
SHOULDER PRESS
ARNOLD PRESS
KABLO İLE ÖN OMUZ
KABLO İLE BANANE
------------------
LEG EXT
SQUAT
ARKA BACAKK MAKİNESİ
KALF

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:03 ----------

3. ay ise hiç ölçü alamadım 1 cm bile artmadı

Back
Yukarı