1 öğünde maksimum karbo alımı varmı sınır

gursoy

Üye
1 öğünde protein max alma miktarı var bunu biliyorum ama karboda varmı bilmiyorum yani mesela 100 gr 80 gr falan alınabilir mi 60 gr falan alıyorum şuanda alınabiliorsa arttırmal istiyorumda

gün içerisinde kilon x 4-6 karbonhidrat
gün içerisinde kilon x 2 civarı protein
gün içerisinde kilon x 1 yağ

sadece 1 öğünde değil 24 saat içinde
istediğin kadar kh alabilirsin ama 400 gram princi vs bir kerede yeme
şu protein olayında da kendinize öğün sınırlaması koymayın herkesin bünyesi farklı deneye deneye öğenin bu demek değildir ki oturun bir kere de tavuğu bitirin

Sadece bir öğünde

saçmalama!! ne bi öğünü.Yanlış bilgiler verme insanlara.24 saate yayılıcak o karbon alımı

Yanlış anlattım sanırım mesela 1 günde 400 gr karbo alcam Tamam mı atıyorum 4 öğünde yicem mesela kahvaltıda 100 gr karbo alabilirmiyim diye sordum veya 80 gr bi kerede 400 gr karbo alabilirmiyim diye sormuyorum

Detaylara girmeyi ben de severim ama bu kadar uğraşmana gerek yok. Toplam alman gereken kaloriyi biliyorsundur. protein ve yağdan gelen kaloriyi hesapla. Bunu toplam kaloriden çık. Geri kalanı karbonhidrat olarak al. Kaç öğün yiyorsan o kadar öğüne böl.

Dönüp dolaşıp iş, toplam kaloriyi tutturmaya geleceği için çok önemi yok. Ha, tabi ki çok abanmadan.

Back
Yukarı