Arkadaşlar merhaba. Sabah kahvaltısıyla akşam yemeği arası dışarıda olmak zorundayım. Dışarıda yemek yersem yaptığım beslenme programı baltalanacak çünkü çevrede hep dönerci, tantuni yapan yerler var. Tamam sporcu menü hazırlayanda var lakin adam 200 gram tavuk göğsü, 1 porsiyon pilava 10 lira alıyor. Ayda 300 lira yapar. Baya para gider yani bu parayla protein tozu, eve tavuk eti alırım daha iyi diye düşünüyorum. Neyse Bulk döneminde canım tatlı ve doyurucu bir şeyler çektiğinde ara öğünde 300-400 ml sütle, protein tozunu, 50-100 gram yulaf ezmesi, 1 çorba kaşığı fıstık ezmesi atar blenderde karıştırır içerdim. Şimdi bunun protein oranı 35-40 grama ulaşıyor. Yulaftan gelen 30-60 gramlık karbonhidrat var birde diğerlerinden de geliyor. Gayet iyi besin değeri olarak. Şimdi benim çekindiğim konu antreman sonrası. Antreman sonunda da protein tozu almak zorundayım yani haftada 3-4 gün 50 gram proteini protein tozundan almış olacağım. Sizce bu midemde hasara neden olur mu ? Yoksa sıkıntı olmaz mı ? Cevap için şimdiden teşekkürler.