02-04 Ekim 2009 Dünya Şamp. Milli Takım Seçmeleri (istanbul)

Izleyıcı olarak gıden arkadaslar vıdeo kayıt yapsınlar sonra forumda paylasırlar..Bence cok guzel olur..

izleyici olarak geleceğim yarışmaya

video kameranın çekim kalitesinin iyi olması lazım yoksa detaylar kayboluyor tadı kaçıyor.. dereceye girersem bakarız ısmarlarız bi ekmek arası simit vs.. :)

19 yaşında bi kardeşim war kendi imkanlarımızla yardımcı oluyoruz çocuğa 1 75 98 kilo şuan hazırlıcaktık çocuğu abilerimiz sağolsun söylemekte geç kaldılar yarışmayı söylemekte

19 yaşında bi kardeşim war kendi imkanlarımızla yardımcı oluyoruz çocuğa 1 75 98 kilo şuan hazırlıcaktık çocuğu abilerimiz sağolsun söylemekte geç kaldılar yarışmayı söylemekte
kimsenin haber vermesine gerek yok fedarasyonun sitesinden takip etseydin iyi olurdu bence ve yarısma zaten normal tarihinden 2 hafta öne alınmıştı.

zaten test yapılırsa dopingli çıkanları 1 ila 10 milyar arasında para cezası bekliyor yeni yönetmeliğe göre..
dexter ne kadar ceza olursa olsun cogu aliyor ve ilaclarin vucuttan atilma süreclerine göre onu ayarliyolar.hadi fitness grubunda yarisanlar neyse body buildingte yarisanlarin ilacsiz hic sanslari yok...bunu hakemlerde jürilerde biliyor..body building yarismalarinda ilac kullanmamak degil,ilac kullanipta testte temiz cikmak önemli artik

dexter ne kadar ceza olursa olsun cogu aliyor ve ilaclarin vucuttan atilma süreclerine göre onu ayarliyolar.hadi fitness grubunda yarisanlar neyse body buildingte yarisanlarin ilacsiz hic sanslari yok...bunu hakemlerde jürilerde biliyor..body building yarismalarinda ilac kullanmamak degil,ilac kullanipta testte temiz cikmak önemli artik
aynen en son dedigin gibi kullanıpte teste temiz cıkmak onemlı sporun her dalında var artık doping yok diyen yalan konuşur

umarım off-topic olmaz ama ben daha önce yapılan yarışmalarındaki fitness ve gençler kategorilerinde derece yapan yarışmacıların resimlerini görmek istiyorum. Dereceler olmasa bile en azından kimler katılmış görürsem iyi olur. federasyonun sitesine girdim ama kategorize edilmemiş fotolar hepsi karışık, yardımcı olabilen olursa sevinirim.

Back
Yukarı