bu vücut nasıl 75 kilo yapıyor ?
Öncelikle oldukça saçma bir konu saçma bir anket açmışsın hani bende 0 vücuda konu açan birini görünce daha farklı bir vücut bekledim galiba futbol basket vs bu tarz bir sporla uzun yıllar uğraşan biridir diye aklımdan geçti.Karın kasın var zayıflıktan dolayı kolllarına bakarsak çok ince göğüs boş hani amaç ne konu açmada anlayamadım.Bu sporda her bölge çok önemlidir.
Karın kasın iyi sayılır çalışmadan olamaz, göbek bağlardın çok zayıf değilsin. Kollar normal göğüs haliyle çalışmadığın için az gelişmiş.
:arrow: :arrow: bench_O
Valla solda gordugun profil resmimde 76 kiloyum ve tam 180 im![]()
karın kası çalışmadan olamazmı duh sınıfta 50 kilo olup sadece six packlerle fit im diye gezen arkadaşlarım var.
arkadaşa gelince karın kasları iyi durumda ama bunun nedenide yağ oranının az olması yani zayıflıktan çıkan kaslar. Diğer bölgelere gelince kollar zayıf diğer bölgeler çalışma gerektiriyor
Öncelikle oldukça saçma bir konu saçma bir anket açmışsın hani bende 0 vücuda konu açan birini görünce daha farklı bir vücut bekledim galiba futbol basket vs bu tarz bir sporla uzun yıllar uğraşan biridir diye aklımdan geçti.Karın kasın var zayıflıktan dolayı kolllarına bakarsak çok ince göğüs boş hani amaç ne konu açmada anlayamadım.Bu sporda her bölge çok önemlidir.