0 Çalışma prones9999 yaş 17 boy 1.80 kilo 75

Ağırlıklı Olarak hangi bölgeyi geliştirmeliyim

• Total voters
    23
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1-Selam arkadaşlar sizce hiç vucut geliştirme sporuyla uğraşmama rağmen durumum nasıl?

Boy : 1.80
Kilo : 75

Eklentiler

• Fotoğraf2867.jpg
    Fotoğraf2867.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 1.043
Öncelikle oldukça saçma bir konu saçma bir anket açmışsın hani bende 0 vücuda konu açan birini görünce daha farklı bir vücut bekledim galiba futbol basket vs bu tarz bir sporla uzun yıllar uğraşan biridir diye aklımdan geçti.Karın kasın var zayıflıktan dolayı kolllarına bakarsak çok ince göğüs boş hani amaç ne konu açmada anlayamadım.Bu sporda her bölge çok önemlidir.

Karın kasın iyi sayılır çalışmadan olamaz, göbek bağlardın çok zayıf değilsin. Kollar normal göğüs haliyle çalışmadığın için az gelişmiş.

:arrow: :arrow: bench_O

bu vücut nasıl 75 kilo yapıyor ?

kesinlikle 75 kiloyum daha yeni tartıldım. Zaten kilomu öğrenen inanmıyor bu kadar ağır olduğuma

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:58 ----------

Öncelikle oldukça saçma bir konu saçma bir anket açmışsın hani bende 0 vücuda konu açan birini görünce daha farklı bir vücut bekledim galiba futbol basket vs bu tarz bir sporla uzun yıllar uğraşan biridir diye aklımdan geçti.Karın kasın var zayıflıktan dolayı kolllarına bakarsak çok ince göğüs boş hani amaç ne konu açmada anlayamadım.Bu sporda her bölge çok önemlidir.

vücut geliştirmeye başlamayı düşünüyorum ağırlıklı oalrak hangi bçlgeyi geliştirmeyi belirleme amacıyla böyle bir konu açtım. Sizinde söylediğiniz gibi kollarım çok zayıf. Aurıca 2 yıldır amatör olarak futbolla ilgileniyorum ve kaleciyim.

Merhaba,

Bu konuyu açmandaki amacı anlamış olamasam da karın kasların dışında fazla bir gelişmişlik yok.
Hangi bölgeni geliştireceğinden çok, bütün bölgelerini geliştirmelisin şıkkını ben ekleyeyim.

İyi günler,

Karın kasın iyi sayılır çalışmadan olamaz, göbek bağlardın çok zayıf değilsin. Kollar normal göğüs haliyle çalışmadığın için az gelişmiş.

:arrow: :arrow: bench_O

karın kası çalışmadan olamazmı duh sınıfta 50 kilo olup sadece six packlerle fit im diye gezen arkadaşlarım var.

arkadaşa gelince karın kasları iyi durumda ama bunun nedenide yağ oranının az olması yani zayıflıktan çıkan kaslar. Diğer bölgelere gelince kollar zayıf diğer bölgeler çalışma gerektiriyor

karın kası çalışmadan olamazmı duh sınıfta 50 kilo olup sadece six packlerle fit im diye gezen arkadaşlarım var.

arkadaşa gelince karın kasları iyi durumda ama bunun nedenide yağ oranının az olması yani zayıflıktan çıkan kaslar. Diğer bölgelere gelince kollar zayıf diğer bölgeler çalışma gerektiriyor

Arkadaş 60 kilo olsa zayıflıktan derim de 75 kg. Boyundaki cm'den 5 kilo az arkadaşlarım hep göbekli yağlı

arkadaşa katılıyorum çok iyi ifade etmiş tebrik ederim :D

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!
4. Kimler Fotoğraf Paylaşamaz?
4.1- VG.ye hiç başlamamış üyeler sırf yeni başlayacakları için fotoğraf paylaşamazlar. Aksi halde başlık kilitlenir ve geri dönüşüm kutusuna gönderilir.
4.2- VG.ye yeni başlamış üyeler henüz yorumlanacak bir vücuda ulaşmadığı için yorum almak için fotoğraf paylaşamazlar. Aksi halde başlık kilitlenir ve geri dönüşüm kutusuna gönderilir.
4.3- VG.de 6. ayını henüz tamamlamamış üyelerin; herkesin yapması gereken temel hareketleri yapması gerektiği, normal bir vg.ci beslenmesini uygulaması gerektiği ve kaslarının detayları diğer üyelerin onu doğru yönlendirebileceği kadar belirginleşmediğinden dolayı 6 aydan önce fotoğraf paylaşıp yorum istemeleri yasaktır. 6 aydan daha az vg. geçmişi olduğu halde daha fazla tecrübesi olduğunu beyan eden üyelerin daha sonra aksinin tespiti halinde başlıkları kilitlenir ve en az 1 ay uzaklaştırılırlar.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı