şu meşhur "süper set" hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mirage4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mirage4

Üye
iyi günler tahmin edebileceğiniz gibi ben spora yeni başlamış,neyin ne olduğu konusunda fazla bilgisi olmayan biriyim.6 aylık bi programdan sonra süper sete geçmek üzereyim. 4x8 lik programımdaki çoğu hareket aynen kaldı 4x12/3x12 yapıcaz ve mantığına uygun olarak setleri birleştiricem.bunun neye faydası var?kas kütlesini büyütür mü büyütmez mi? şekillendirir mi şekillendirmez mi?yağ yaktırır mı yaktırmaz mı?şimdiden teşekkürler

süper set uygulandığı mevsime göre ölçü alımında artış gösterebilir.ayrıca kendi kas grubu içindemi yoksa zıt kas grupları arasındamı süper set yapılacak bu önemli.hareketlere vucut alışacağı için eski programın aynısı ile super set girmenin mantığı pek yok.zatn aynı hareketler ile aynı kas bölgesine yeterli yüklenme yapılmışsa eksik kalan kısımlar üzerinden yeni sistem yazılabilir.

süper set uygulandığı mevsime göre ölçü alımında artış gösterebilir.ayrıca kendi kas grubu içindemi yoksa zıt kas grupları arasındamı süper set yapılacak bu önemli.hareketlere vucut alışacağı için eski programın aynısı ile super set girmenin mantığı pek yok.zatn aynı hareketler ile aynı kas bölgesine yeterli yüklenme yapılmışsa eksik kalan kısımlar üzerinden yeni sistem yazılabilir.
hocam ben kolda biceps triceps süper set yapmak istiyorum ne önerirsiniz kolda hacim alamıyorum

super sete bende başlıyorum 9. ayım bitdi hoca bana yağlarından kurtulup artık kasları meydana çıkartacaksın dedi inş. kas kaybetmeden hatda kas kazanarak olur

Back
Yukarı