şınav mekik ve bilek güreşi hakkında bir kaç soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle merhaba. Ben forumda yeniyim hemen konuya geçiyim. Boyum 182 kilom 71 yaşım 15 kalıplı bir vucudum var.

4-5 ay öncesine kadar hep böyle güçsüzdüm bilek güreşinde olsun sınavda olsun mekikte gerek dayanıklılıkta. Şöyle söyleyim şınav pek cekemiyorum kilomdanda olabilir zaten kickboksa yazıldım sanırım biraz kollarımda güçsüz en fazla 7 - 8 yapabiliyorum ve 2 haftadırda artmıyor bunun sebebi sizce nedir ? Herkes yaptıkça artar dedir en fazla sınırım 8. mekikte artış var ama şınav vahim

2. ci en önemli sorumda forumu araştırdım gerçekten istedigim cevapları bulamadım bende el yayı var ( bük bük ) 3 haftadır calısıyorum bilegimin geliştigini hissedim fakat ne zaman elime gelirse yapıyorum bu yanlısmı yoksa düzene koymammı lazım kasımda bir zarar olurmu küçülme vs . ve bu sanırım sadece kolumuzun iç tarafını geliştiriyor diger kısımlar için özellikle bilek güreşi ne yapabilirim? günde 6 7 defa 90 yapıyorumdur nasıl bir zararı olabilir bunun nasıl bir program yapmalıyım bu şınav ve bilek için şimdiden teşekkürler. :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : el yayi, buk buk, bilek guresi,

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı