Şubat tatili için öneri

bu sporla yaklaşık bir senedir uğraşıyorum ama derslerden ve işlerimden dolayı çok vakita ayıramıyorum.

okulumuz şimdi tatile girdi ve şubat ayında performansımı iyice artırmak için hergün spor salonuna gideceğim. ancak nasıl bir sıralamyla çalışacağımı bilmiyorum.

1.gün

-göğüs
-kanat
-omuz
-biceps
-triceps

2.gün

-kardio
-bacak
-karın

bu programını nasıl düzenleyim ?

hergun çalışarak hacim aldığımızı kim söylediki böyle bir program seçtiniz? 1 senedir bu sporu yapıyorsunuz birde.

haftada 1 kere çalışın tam çalışın dinlenmeyi ve beslenmeyi doğru yapın çalışmaktan önemlisi beslenme ve dınlenme çalışma bu sporun kucuk bır bolumu.

tamam dinlenmeme ve beslenmeme dikkat ediyorsam zaten neresi yanlış ayrıca farklı bölgeleri çalıştırmaya çalışıyorum, bir de glutamin kullanacağım bu dönem içinde

bu sporla yaklaşık bir senedir uğraşıyorum ama derslerden ve işlerimden dolayı çok vakita ayıramıyorum.

okulumuz şimdi tatile girdi ve şubat ayında performansımı iyice artırmak için hergün spor salonuna gideceğim. ancak nasıl bir sıralamyla çalışacağımı bilmiyorum.

1.gün

-göğüs
-kanat
-omuz
-biceps
-triceps

2.gün

-kardio
-bacak
-karın

bu programını nasıl düzenleyim ?

Kardeş bence bu program çok yanlış çünkü 1 günde bu kadar fazla bölge çalıştırılmaz,çalıştırılsa bile tam çalıştırılamaz,hadi tam çalıştın 2 hafta yerinden kalkamassın bence haftada 1 veya 2 kere bir bölgeni çalıştır
örn
pazartesi göğüs biceps
çarş sırt triceps
cuma omuz bacak karın

peki kol çalışmasam
1. gün
-göğüs
-kanat
2.gün
-karın
-bacak
-omuz şeklinde devam etsem

bölgeler yeteri kadar dinlenir mi ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:33 ----------

bir de glutamin , amino ve protein tozu kullansam kasların toparlanma süresi azalır mı ? mesela göğüs kasını güzelce çalıştıktan sonra 48 saat dinlendirip tekrar göğüs çalışsam nasıl olur ?

toparlanma öyle supplementle olcak birşey değil. vücuduna bağlı.. iyi bir omuz idmanı yaptığımda 3 gün kolumu kaldıramıyorum ben..

peki kol çalışmasam
1. gün
-göğüs
-kanat
2.gün
-karın
-bacak
-omuz şeklinde devam etsem

bölgeler yeteri kadar dinlenir mi ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:33 ----------

bir de glutamin , amino ve protein tozu kullansam kasların toparlanma süresi azalır mı ? mesela göğüs kasını güzelce çalıştıktan sonra 48 saat dinlendirip tekrar göğüs çalışsam nasıl olur ?

Bence bu sana bağlı sen sağlam çalışmaya bak kaslarında ağrı ne zaman bitti o zaman tekrar antrenman yap
Ben pazartesi göğüs-biceps çalışıyorum perşembe günü geçiyor ağrılar haftada 1 kere çalışıyorum tam çalışıyorum benim vücudum böyle daha iyi gelişiyor kendini deneyerek en iyi verim aldığın antrenmanı yapman benim tavsiyem

Back
Yukarı