Şu sıralar hangi sanatçıları dinliyorsunuz?

Mp3 paylasimi forumda yasak, bu nedenle editleme yaptim.

Kenan Dogulu Cakkidi ve dogusun bir yeni parcasi var.

şu sıralar tgrt de c.tesi gunu yayınlanan türkü star yarışmasında yusufu takip ediyorum bir albüm çıkarır çıkarmaz alacağım :) izlemiyorsanız mutlaka bir göz atın

Sanatçı deyince de insanın Ahmet Özhan falan yazası geliyor. Ben bu aralar çok mesafeli yaklaştığım Orphaned Land'i dinlemeye başladım. Önyargım kırıldı biraz.

Dream Theater

Yasemin Mori-Nolur Nolur Nolur(çok şukela bi şarkı)
Dream Theater-Space Dye Vest(insanın kanını donduran başka bi şarkı var mıdır acaba böyle?
Novembre-My Starving Bambina(hayatımın şarkısı)
Bedük-HeartBreaker
Tanju okan-Koy Koy Koy
Jawbox-Cornflake Girl(Tori Amos Cover)
Let it Flow-Mourning
Green Carnation-Under Eternal Stars
mp3 playerımın en favorileri bunlar yazabildiğim kadar...daha çok var ama yazılmıo ne yazık ki

metallicanın son albümü ciddi şekilde sardı.death magnetic.
belkide albüm kötüdür ama içimde sabaha kadar dinleme isteği var.beklide yeni diyedir.

rafet el roman ın yeni albümündeki " seni seviyorum " adındaki şarkıyı başa alıp alıp dinliorum , özellikle düet yaptıgı bayanın tatlı sesinden dolayı :) bi ses bu kadar tatlı olamaz :)

şu sıralar, gündüzleri ferhat göçerin 2006 albümünü ve müslüm gürses in günümüz şarkılarını yorumladıgı(paramparça, sensiz olmaz, istanbul sokakları...vs)...geceleri ise, ışıgım kapalı, sadece çalışma masamın ışıgı açık ve loş bir ortam,yanında da coldplay, antonio vivaldi, goran bregovic, eric clapton, michael danna&jeff danna dinliyorum...

Son düzenleme:
D.Wolf,
Müslüm Gürses-Nilüfer
ağlatır.gerçekten
son albümü aşk tesadüfleri sever çok iyi.özellikle bu parçası.çok tehlikeli tavsiyedir.istersen upload edebilirim.

Back
Yukarı