Şu Anda Ne Okuyorsunuz?

Evet arkadaşlar şu an hangi kitabı okuduğumuzu yazalım, beğendiklerimizi tavsiye edelim.
Ben şu an Suç Ve Ceza'yı bitirmek üzereyim, bundan öNce Nietzsche Ağladığında'yı okumuştum..
Suç ve Ceza'yı pek beğendiğimi söyleyemem, tabi bir Dünya klasiğidir, ama ne biliyim beni sıktı.
Bundan sonra sırada 2 kitap var, Irvin Yalom'un kitabı; Annem ve Hayatın Anlamı, daha sonra da Böyle Buyurdu Zerdüşt.. Friedrich Nietzsche...

benim cevap biraz sacma olucak ama ben forum disinda hicbir sey okumaya firsat bulamiyorum.

http://www.khaledhosseini.com/hosseini-books-kiterunner.html

Bitiremedim ama :)
259 sayfa var(Danimarkaca versiyonu) 100 sayfa okudum simdiye kadar güzeldi, bitirirmiyim bilemicem (kitap okumayi fazla sevmem)

The Kite Runner is a novel about friendship, betrayal, and the price of loyalty. It is about the bonds between fathers and sons, and the power of their lies.

The secret.

Açıkcası ben pek inanmıyorum o secret tarzında kitaplara, yani ferrarisini satan bilge olsun secret olsun, sadece bestseller olma amacı taşıyan, ticari kaygı güden kişilerin yazdığı kitaplar..
Ferrarisini satan bilgeyi okudum yani çok uygulanamaz şeyler, hurafe a32

Erich von Daniken (böyle mi yazılıyodu:) tanrıların arabaları nı okudum ama fazla uçuk geldi

tanrıyı kabul etmeyip medeniyetimizn uzaylılar tarafından kurulduğunu savunuyor

tanrıyı kabul etmeyip medeniyetimizn uzaylılar tarafından kurulduğunu savunuyor

Alien&Predator'da da kısmen bu konu işlenmekteydi aslında, Piramitlerin uzaylılar tarafından insanlara yardım edilerek yapıldığını falan anlatıyordu, açıkcası mantıksız da değil hani.. Pek aklım almıyor...

bu konulara ilgiliysen tanrıların arabalarını okumanı tavsiye ederim insanın aklına 'ya nie olmasın' düşüncesi gelmiyor diil.mesela avustralya yakınlarında bi adada harita buluyolar daha sonra uydudan çekilen resimlerde adadanın horoz şeklinde oldgu görülüyor ve harita incelendiğinde taaa aztekliler zamanında çizildiği ve aztekçe horoz adası ismi koyulduğu okunuyor ve adadaki btn girintiler çıkıntılar santimine kdr dooru çizilmş fakat şimdiki teknolojiyle bile adanın etrafında dolaşarak bu kdr ayrıntılı çizim yapılamıyomş.bunun gibi daha birsürü ilginç şeyler var belgeleriyle...

internetten sodomun 120 günü'nü buldum bir yandan çalışıp bir yandan onu okuyorum iş yerinde. Sapıttım biraz.

bu konulara ilgiliysen tanrıların arabalarını okumanı tavsiye ederim insanın aklına 'ya nie olmasın' düşüncesi gelmiyor diil.mesela avustralya yakınlarında bi adada harita buluyolar daha sonra uydudan çekilen resimlerde adadanın horoz şeklinde oldgu görülüyor ve harita incelendiğinde taaa aztekliler zamanında çizildiği ve aztekçe horoz adası ismi koyulduğu okunuyor ve adadaki btn girintiler çıkıntılar santimine kdr dooru çizilmş fakat şimdiki teknolojiyle bile adanın etrafında dolaşarak bu kdr ayrıntılı çizim yapılamıyomş.bunun gibi daha birsürü ilginç şeyler var belgeleriyle...

Evet ilgiliyim ve yani hoşuma da gidiyor.. Hatta birazdan almaya gideceğim. Şuan saat 19:41 (=

Schwarzxxl, o ne tür bir kitap?

Güzel bi kitap Tanrıların Arabaları,ben de tavsiye ederim :)

şu çılgın türkleri okuyan varmı hala okumadım nasıl bahsedildiği kadar iyimi

Ben okudum.Çoğu anlatılan şeyi zaten inkılap tarihi dersinde görmüştük,ama büyük taarruzda uygulanan strateji çok güzel anlatılmış,burdan Atatürk'ün dehasını anlayabiliyoruz.

Excursion; Nietzsche Ağladığında'yi nasil buldun? - tavsiyede bulunanlar olmustu aslinda...

Su an Henri Charriére' den Kelebek isimli kitabi okuyorum, heyecanli bir roman...

Simdiye kadar en begendigim roman Güneli Gün'den "Bagdat Yollarinda":

"Güneli Gün) Şehrazat'ı dokuduğu öykülerle yepyeni bir kültürel keşif yolculuğuna çıkarıyor bizleri...

Tarihsel bir roman olarak Bağdat Yollarında, Sultan Süleyman'dan önceki Osmanlı tarihini ve kültürünü olağanüstü bir virtüözlükle yeniden yaratıyor...

Güneli Gün, Binbir Gece Masalları'ndan başlayıp Türk zevklerine giden zorlu yolu tutuyor; sonunda bizlerce yüce dram ve yüce eğlenceden oluşan, tadına doyulmaz güzellikte bir karışım sunuyor.
-Talat Halman-
(Arka Kapak)"

Back
Yukarı