Şu Anda Bir Gıda Zehirlenmesi Geçiriyorum

Yaklaşık 3 saat önce yediğim hamburgerin kokusundan ve tadından rahatsız olmuştum fakat açtım ve son 1-2 lokma kala farkettiğim için bitirmiştim. Şu anda aşırı bir mide bulantısı var ve karnım ağrıyor. Hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsızım. Canlı yayında gelişmeleri aktaracağım. :D

Şu anda hastaneye gitmeye üşeniyorum resmen evden bftr'ye yazmak daha kolay geliyor. İnşallah birkaç kusma ve ishalle atlatabilirim. Akşam akşam acile gidesim yok hiç. Kuzeni aradım dedim böyle böyle birazdan yanıma gelecek. Hadi hayırlısı.. :D

bendede oluyor okul kantinindeki yemeklerden dolayı, o bence başka bişi mide sindiremiyo sonuçta ayda 1-2 kere giriyor böyle şeyler mideye :D (evet, kendimi böyle kandırıyorum hastaneye gitmemek için :D)

kendini kusturmayı denedin mi diline parmak atarak?

dün gece hayatımın en hardcore ishalini yaşadıktan sonra şu anda iyiyim arkadaşlar. insanın bünyesi ayıyla eş değer olunca pek birşey olmuyor demek ki. :D gene de tırsmadım değil hiç sevmem hastane serum falan. :) halen karla karışık yağmurlu ama. :D

bol bol su iç, haşlama tuzlu patates ve demli çay.
ayrıca bol maden suyu.

2 defa zehirlenmiş birinden tavsiyedir.

*

sen yine iyisin.
o mide bulantılarını ve kusma kısmını hafif atlatmışsın, ayrıca bugün ateşin 39.5lara çıkmamış. 2-3 gün yatakta bitkin ve kolunu bile kaldıramaz halde kalmamışsın.
iyisin, şanslısın.

Back
Yukarı