Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şarkı güzel,ateşli dans daha güzel..lütfen şu insanlara bakıp ibret alın..
oradaki sanatcı veya müzisyenlere saygızılıktır bence bu. Müsafir olsam terkederdim orayı ki zaten hiç girmem ya o ayrı Türk medyasının çürümüş yüzü...
"müslüm ben şarkımı söylerken köşede bir yerde dans et" diyor ya kendini çok beyenmiş biri; gerçekten sesi içimizi aydınlatsa bile mütevazı olması gerekir ki şarkıları içimizi karartıyor ve mütevazılık ne demek mütevazının "m" sine bile sahip değil.
oradaki sanatcı veya müzisyenlere saygızılıktır bence bu. Müsafir olsam terkederdim orayı ki zaten hiç girmem ya o ayrı Türk medyasının çürümüş yüzü...
Geçen munubuse bindim gece 12 , bi baktım arkada ajdar oturuyor =) Bizim buralarda hep karşıma cıkıyordu konusma fırsatı buldum yarım saat falan,tam kamil ya benim sesim güzelde orkestra kötü diyor.ama sistemi otutturucam falan diyor =))