ozzkan
Üye
Merhaba sevgili arkadaşlarım ve sayın hocalarım forumda arama yapmama rağmen şınav ve diğer barla yapılan dumbbell fly,pullover,bench press vb. hareketlerin aynı programda nasıl en düzgün biçimde uygulanabileceğini bulamadım.Bu yüzden yeni bir başlık açmak istedim. 6-7 aylık düzensiz bilinçsiz ve verimsiz yönde negatif olarak ilerlemeye çalıştım ancak tersine kaybım oldu.Ayın 25 inde düzenli ve verimli olarak 2. ayımı dolduracağım.Burda paylaşacağınız bilgiler bu yüzden benim için çok önemli,yeni bir kayıp yaşamak yada olduğum yerde durmak istemiyorum(Ölçülerim sürekli arttı ve bununda devam etmesini istiyorum.).Bu yüzden size birkaç soru sormak istiyorum.Sorularım:
1.Şınav ve barla yapılan hareketler aynı gün programında uygulanabilir mi?(örn:2 farklı pozisyonda şınav ve dumbbell fly,bench press)
2.Eğer aynı günki göğüs programında şınavla birlikte diğer hareketler uygulanırsa öncelik hangi harekette olmalıdır?(Örn: Şınav mı? Bench press mi?)
3.Eğer programa şınavda eklenebilirse kaç set ve kaç tekrar yapmalıyız?(benim max: 35, 40 şınav)
Vakit ayırıpta okuyacağınız için herkese sonsuz teşekkür ederim.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar ve hocalar bilgilendirirse sevinirim.
Saygılar...
1.Şınav ve barla yapılan hareketler aynı gün programında uygulanabilir mi?(örn:2 farklı pozisyonda şınav ve dumbbell fly,bench press)
2.Eğer aynı günki göğüs programında şınavla birlikte diğer hareketler uygulanırsa öncelik hangi harekette olmalıdır?(Örn: Şınav mı? Bench press mi?)
3.Eğer programa şınavda eklenebilirse kaç set ve kaç tekrar yapmalıyız?(benim max: 35, 40 şınav)
Vakit ayırıpta okuyacağınız için herkese sonsuz teşekkür ederim.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar ve hocalar bilgilendirirse sevinirim.
Saygılar...