Şınav pozisyonu hakkında?

Resimdeki şınav pozisyonunda dizlerden bacaklar kırık ve ayak tabanları yukarı bakıyor.
Bu pozisyonun bildiğimiz klasik şınav pozisyonuna göre farkı nedir ve ne gibi faydası vardır?

Eklentiler

• şıvav.jpg
    şıvav.jpg
    3,6 KB · Görüntüleme: 327
Bu ileri düzey bir pzoisyon değildir şınav çekemeyenler yeni başlayanlar şınav çekebilsin diye bu pozisyona gelirler özellikle kadınlar kullanır.

Bu ileri düzey bir pzoisyon değildir şınav çekemeyenler yeni başlayanlar şınav çekebilsin diye bu pozisyona gelirler özellikle kadınlar kullanır.
Teşekkürler, bende evde göğüs hareketleri için abs e bakarken bunu gördüm yapması kolay geldi ama faydası olup olmadığını merak ettim:)
Peki ayakları daha yüksekyere koymanın bir faydası varmı? sanırım ozaman daha fazla ağırlık kollara biniyor doğrumu?

Teşekkürler, bende evde göğüs hareketleri için abs e bakarken bunu gördüm yapması kolay geldi ama faydası olup olmadığını merak ettim:)
Peki ayakları daha yüksekyere koymanın bir faydası varmı? sanırım ozaman daha fazla ağırlık kollara biniyor doğrumu?

Ayaklar yüksekte çekilen şınav biraz daha üst göğüsü etkiliyor :)

Bu hareket şınavı kolaylaştırmak içindir ;) zorlaştırmak istiyorsan ellerini birleştirip cekmeyi yada ayagını yuksege koymadı falan dene . Kolay gelsın :)

Back
Yukarı