Şınav hakkında

Merhaba.Evde 1 ay süredir şınav egzersizlerine başladım fakat tam şınav çekemiyorum sağ kolumda ağrı oluyor. Uzun zamandır bir sıkıntım var . Bende dizler yerde yarım şınav çekiyorum sormak istediğim 2 soru var. Birincisi yarım şınav egzersizi ile göğüs kasları tam şınav gibi gelişir mi ? İkincisi üst göğüslerim kas yapmaya başladı fakat alt taraflar yumuşak kaldı. Daha önceden şınav barı almıştım onunla beraber yarım mekik çalışsam alt kaslara etkisi olur mu? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Kol gücüne bağlı göğüs gücüde önemli artırmak istiyorsan kolllarını kuvvetlendirmelisin göğüsde önemli biraz tavsiyem göğüs idmanın sonuna ekle şınavı göğsün ısındığı için daha çok çekersin ve pump olur

Kol gücüne bağlı göğüs gücüde önemli artırmak istiyorsan kolllarını kuvvetlendirmelisin göğüsde önemli biraz tavsiyem göğüs idmanın sonuna ekle şınavı göğsün ısındığı için daha çok çekersin ve pump olur

Benim sağ kolumda kuvvet değilde başka bir sıkıntı var. Tek seferde 20 şınav çekebiliyorum şuan (tam şınav) ama 5 den sonra kuvvet kaybı değilde şiddetli bir ağrı başlıyor oynar yerinde . Oyüzden yarım şınav çekiyorum onda sıkıntı olmuyor yorulana kadar çekebiliyorum ağrı olmuyor. Şınav barı sizce atl göğüs kası için faydalı olur mu yarım şınav ile beraber

Ust gogus gelisti ama altlar yumusal kaldi'dan kastin ne alt gogus mu yoksa karin mi?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı