Şınav barfiks mekik hergün yapılabilirmi ?

Belirli oranda dinç kalmak için yapılabilir.

Yapılır da haftanın 7 günü de aşırıdır. Ben derim haftada 4 gün sen de 5. Mesela Pazartesi Salı Perşembe Cumartesi uygundur ama ne kadr sayıda yapmana bağlı.

amacına göre değişir eger hacim alma kaygın yoksa güç-kondüsyon içinse yapabilirsin ama hacim içinse 1 er gün arayla yapman daha iyi sonuç verir

hacim istyıroum tabi ama mekik hergün yapılacak bi harektt dimi ben ilk gün göğüs çalısıyorum sınavıda katabilirmiyim içine

bide günde 3 kere sabah aksam öglen 15x3 sabah 15x3 öglen 15x3 aksam yapıyorum bide farklı farklı 3 ceşit ypayırom
biri temel şınav dieri kollar kapalı şınav bide baya açık şınav

barfiks istedigin kadar cekebirsin zaten kolay degil ama şınavı bence yapma hergun trıceps çalıştırırsan yırtık oluşma ihtimalı yuksek 2 gun calısıp 1 gün dinlen derim mekık cekeçeksen 7 / 24 cekebılırsın

bide bu yırtılma olayını açarmısın hergün yapıyorum yırtılmıs olabilirmi artık yapmıycam haftada 4 gün en fazla yapıcam

kasa aşırı yüklenince kası gererek liflerde yırtılma olur ve gelişim durur 6 ay felan hiç gelişmez hala devam edersen kas küçülür zayıflar.
çekerken agrı oluyorsa bırak

haftada 4 gün iyimi su kollar kapalı şınavda biraz ağrı oluyor daha çok yük biniyor tricheps e ondan günde 3 kere ypamam dogrumu

Dostum bence 6 haftada 200 şınav yöntemini denemelisin

Az da olsa yorulursun sana bir tavsiyede bulunayim.1gun calis 1gun dinlen ve bu calismalarini aksam yemekten 2.5saat sonra yapin. Ve duzenli yapinca hacimda kazanirsin. En verimlisi bu anlattigimdir. Etkisini gorursun. iyi aksamlar bir sorun olursa ozel msj veya burdan iletebilirsin.

Back
Yukarı