Şınav çekememe problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Ok
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mr.Ok

Üye
Selamun aleyküm.
Arkadaşlar ben yeni katıldım.Yaklaşık 1 aydır spor salonuna gidiyorum.Kilom 80 boyum 1.80 küsur.Şınav çekemiyorum.Yardımcı olabileceğiniz alıştırmalar var mı ?

öncelikle asla pes etme ! Yapamıyorum deyip atarsan birşey elde edemezsin bu yüzden durmadan tekrarlamaya bak. 1 tane bile yapamıyorsan dizlerinin üstünde yap. zamanla zaten devamı geliyor çok düzenli bir şekilde çalışmasan bile rahatlıkla yapabilceğin bir hareket. (Okuldan arkadaşım 1.80 boyunda felan o da ama 90 kg vardır. 1 tane şınav çekemeyen birisiydi sonra benim tavsiyelerim üzerine evde kendi halinde yapmaya başladı yarum yumalak felan. Şimdi 20-30 tane şınav çekebiliyor. barfiksi bile yapabiliyor ki o kiloyla baya iyi birşey. Ayrıca sporla çok ilgili birisi de değil sadece boş zamanında bu hareketlerle uğraşarak yaptı :D sen niye yapamıyasın ki :) )

Dostum şınav çekemiyorsan salonda sana verilen Chest Press/ Dumbell chest press/ Bench press hareketlerini kendi kaldırabildiğin ağırlıklarla yapmaya devam et. Birkaç ay sonra çekebildiğini göreceksin

Back
Yukarı