Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben yeni katıldım.Yaklaşık 1 aydır spor salonuna gidiyorum.Kilom 80 boyum 1.80 küsur.Şınav çekemiyorum.Yardımcı olabileceğiniz alıştırmalar var mı ?
öncelikle asla pes etme ! Yapamıyorum deyip atarsan birşey elde edemezsin bu yüzden durmadan tekrarlamaya bak. 1 tane bile yapamıyorsan dizlerinin üstünde yap. zamanla zaten devamı geliyor çok düzenli bir şekilde çalışmasan bile rahatlıkla yapabilceğin bir hareket. (Okuldan arkadaşım 1.80 boyunda felan o da ama 90 kg vardır. 1 tane şınav çekemeyen birisiydi sonra benim tavsiyelerim üzerine evde kendi halinde yapmaya başladı yarum yumalak felan. Şimdi 20-30 tane şınav çekebiliyor. barfiksi bile yapabiliyor ki o kiloyla baya iyi birşey. Ayrıca sporla çok ilgili birisi de değil sadece boş zamanında bu hareketlerle uğraşarak yaptı sen niye yapamıyasın ki )
Dostum şınav çekemiyorsan salonda sana verilen Chest Press/ Dumbell chest press/ Bench press hareketlerini kendi kaldırabildiğin ağırlıklarla yapmaya devam et. Birkaç ay sonra çekebildiğini göreceksin