Dogukan cp.
Üye
Yaşım 15 boy:1.75 kilo:65 spora başlamadan önce 85 kilo falandım 1 şınav bile çekemezken 100'e çıkmışlığım var ama nedense artık 80-90 deilde 40-50 şınavı zor yapıyorum.Bunu nasıl arttırabilirim veya yaşım için uygunmu.
Tek elle mi 35 tane çektiniz ?tek elle çekmeye çalış sürekli zorla kendini tek el için bende öyleyim 100 tane vız gelirdi sonralardan tek elle çekmeye başladım tek elle çekmek iki elle çekmekden daha kolay geliyo havası daha çok heçm sınıfta bikere 35 tane çektim milletin bana bakışı değişti benim yaşda 18.
31 dir o,35 olsa yerinde duramazTek elle mi 35 tane çektiniz ?![]()
Bende istemezdim 85 den 65'e düşmek ama yağlar gidince vücut ortaya çıktı dips yapiyorum zaten ama kollarımda bi problem var sıkamıyorum vede şınav çekince direk şişiyor yada ağrıyorSpora başlamasan daha iyimiş 85 den neden 65 e düştün1.75 boyda 65 kg olmak istiyosan tercihtir tabi,bench yap dips yap artsın şınavın
önerilerin için çok sağolHızlı weight loss yapcam diye tendonu kemiği zorlamışsındır büyük ihtimal,vücudun ihtiyacından az yediğin zaman giden sadece yağ olmuyor çünkü![]()
söylediğini çirkin bi espiri olarak algılıycam,şınav meseleside inanıp inanmamak sana kalmış bu forumda genelde ergen olduğu için sizin gibilere böyle şeyler garip gelebilir31 dir o,35 olsa yerinde duramaz![]()
videosunu çekip linkinimi koyyim siteye anladım ki ayrıca Youtube de 30 u geçen çok kişi var rekor nası 32 oluyo anlamadımEspri değil Türkiye rekoru 32 sende max 31 yapmışsındır dedim,35 yapıyosan madalyanı al harcanma buralarda![]()
Rekoru bilmem ancak 35 tane yapabilmek çok büyük başarıvideosunu çekip linkinimi koyyim siteye anladım ki ayrıca Youtube de 30 u geçen çok kişi var rekor nası 32 oluyo anlamadım
Ben tek el tek ayak ile 20 yi geçtim bilsem arttırır kapardım madalyamı :/Espri değil Türkiye rekoru 32 sende max 31 yapmışsındır dedim,35 yapıyosan madalyanı al harcanma buralarda![]()
Sen yaparsında bu arkadaş pek inandırıcı değilBen tek el tek ayak ile 20 yi geçtim bilsem arttırır kapardım madalyamı :/
Bunu kendime bir iltifat sayıyorum ve teşekkürlerimi iletiyorumSen yaparsında bu arkadaş pek inandırıcı değilNeyse video atsında ona göre yorum yapıyım