ıstanbul kadıkoyde salon kapattım uygun fıyata butun aletlerı satıyorum!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
a' dan z' ye butun aletler mevcuttur ayrıca barlar dokumler dumbell set herseyı uygun fıyata satıyorum elınızı cabuk tutun !!!

Fiyat verilmemiş, bedelsiz satış heralde :)

Makinalar evcillere büyük gelir de, ihtiyacı olanlar toplanıp ağırlıklara üşüşsek nedir fiyatı, markası vb.

Resim falan ?

Bu arada kadıköydeki hangi salonu kapatıyorsunuz ?

powerant..öncelikle gecmis olsun..
malların foto ve yanında fiyatlarıyla yazarsanız eminim uygun fiyata old surece cabucak tüketilecektir elinizdekiler

powerant gecmis olsun,lutfen alis satis kurallarini okuyunuz ve basliginizi guncelleyiniz.

Ben de almayı düşünürüm ama diğer arkadaşların dediği gibi biraz resim, fiyat bilgisi eklersen süper olur...

konuyu duzenleme yektım bulunmadıgı ıcın duzenleyemıyorum arkadaslar kusura bakmayın bır edıtor arkadasımız duzenlerse sevınırım...

Yada sılınırse daha duzenlı bır sekılde konuyu acabılırım (bu daha saglıklı olucakdır..)

Tşk ederım...

konuyu duzenleme yektım bulunmadıgı ıcın duzenleyemıyorum arkadaslar kusura bakmayın bır edıtor arkadasımız duzenlerse sevınırım...

Yada sılınırse daha duzenlı bır sekılde konuyu acabılırım (bu daha saglıklı olucakdır..)

Tşk ederım...

Bu baslik altinda kurallara uygun, gerekli bilgileri yazarsaniz sorun olmaz

Son düzenleme:
Bu Altıyolda merdivenin oradaki salon değil mi?

Geçmiş olsun, hayırlısı olsun.

kurallar gereği güncellenmediği için süresiz kilitlenmiştir !

Eklemek isterim neden fiyatın belirtilmesi ve datay istemekteyiz.

sebebifiyat konularında forumda bir çok bilgili birçokta bilgisiz kişi (ler) var örnek euro star 2000 bisikletin sıfır fiyatı 600 tl ve başlık açtınız resim koydunuz fakat fiyat vermediniz fiyatlardan haberi olmayan kişiler size ö.m ile ulaşıp bu bisikleti istedi. bu kişilere 650 tl fiyat verdiniz ve kişi bilinçsizce aldı.

Sizin canınız yanmış başkasınında yanmasın

not :bu olay kurallara madde daha eklememi sağladı. lütfen okuyunuz

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı