pzt çarşamba cuma yapıyordum antremanları eski bir örneğin benim 2. antremanım şu şekildeydi ;Peki kaç gün sonra tekrar antrenman yapıyodun ?
Bence şöyle olmalı vücudu şaşırtmak için program değiştiriyoruz ya 2-3 ayda bir 1 yıl doldurulana kadar bir tüm vücut,birde bölmeli çalışmalı neden 1 yıl dedim 1 yıldan sonra bölgesel çalışmaya geçinceye kadar olmalı diye düşünüyorum.Yani tüm vücut çalıştırmak yanlış değil altından kalkabiliniyorsaBu sporu dogal yapan herkesin bence full body rutinde calismasi gerek aslinda,tabi aralarda program degistirmek sart ama yogunluk tum vucut Ayni gun olmali
sen tüm vücudu çalıştırırken göğüse 5 bacağa 5 sırta 5 hareket gireceğini sanıyosan çok yanılıyosun...2 bacak 2 kanat 1 göğüs 1 omuz 1 biceps 1 triceps bittiTüm vuducu bir günde çalısmaya ne zaman ne güç nede enerji yetere
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
7 aydır vücut geliştirme yapıyorum ama bir türlü hacimlenemiyorum göğüslerim sertleşti ama hacimlenmiyor nedenini anlayamıyorum bazıları sebebinin ''profesyonel olmayacaksan boşuna izole hareketler yapma tüm vücudu çalıştır diyor.'' Siz hangisini tavsiye edersiniz bölge odaklımı çalışmalıyım yoksa haftada 3 gün tüm genel vücut çalışması mı yapmalıyım Doğan Vücut Geliştirme Programı | Kas ve Kuvvet Vücut Geliştirme Sitesi böyle bir link görmüştüm sanırsam forumda sizce bu program hacim açısından işe yarar mı
Vucut kendini bidahaki gune kadar kendini nasıl yenileyecek kasları nasıl 24 saat içinde onarıp geliştiricek ve sen bidahaki güne antrenmana hazır duruma geliceksin ?Neden yetmesin ilk 5 ay tüm vücudu çalıştırmıştım ben misal göğüse 2 hareket sırta 2 hareket kola 2 hareket bacak 1 hareket otekı gün sırt yerine 2 omuz falan filan yaparsın değişik kombinasyonlar
Genelde haftada 3 gun ve her antrenman sonrasi 1 gun off..Vucut kendini bidahaki gune kadar kendini nasıl yenileyecek kasları nasıl 24 saat içinde onarıp geliştiricek ve sen bidahaki güne antrenmana hazır duruma geliceksin ?![]()
Vucut kendini bidahaki gune kadar kendini nasıl yenileyecek kasları nasıl 24 saat içinde onarıp geliştiricek ve sen bidahaki güne antrenmana hazır duruma geliceksin ?![]()
Bu konuda pek bilgim olmadıgı için bende düşüncem dahilinde sordum, program sonuc veriyorsa sorun yokHer idman arasinda 48 saat var,sen 5 ayi 5 gun okudun sanirim