İzolasyon hareketlerimi yoksa tüm vucüt mu?

7 aydır vücut geliştirme yapıyorum ama bir türlü hacimlenemiyorum göğüslerim sertleşti ama hacimlenmiyor nedenini anlayamıyorum bazıları sebebinin ''profesyonel olmayacaksan boşuna izole hareketler yapma tüm vücudu çalıştır diyor.'' Siz hangisini tavsiye edersiniz bölge odaklımı çalışmalıyım yoksa haftada 3 gün tüm genel vücut çalışması mı yapmalıyım Doğan Vücut Geliştirme Programı | Kas ve Kuvvet Vücut Geliştirme Sitesi böyle bir link görmüştüm sanırsam forumda sizce bu program hacim açısından işe yarar mı

Hacimlenme için temel hareketler gerekir izolasyon hareketler hat çizmede işe yarar diye biliyorum

ben bütün vücudu calıstırdıgım antrenmanlardan daha cok verim almıstım bolgesel calısmaya gore
kısıden kısıye degısır heralde
ama bolgesel calısacaksan beslenmene cok dıkkat etmen gerekiyo yoksa yerinde sayarsın.

Bölgesel antrenmanları yapıcak olan sporcuların en az 1 yıllık spor geçmişi olmalı diyolar

bizim salonda 5. aydan sonra başlanıyo :D peki verdiğim linkteki hipertrofi programı nasıl iyi mi
bakmadım dostum bi inceleyim sana cevap yazarm :D[DOUBLEPOST=1390670710][/DOUBLEPOST]
bizim salonda 5. aydan sonra başlanıyo :D peki verdiğim linkteki hipertrofi programı nasıl iyi mi
güzel bi programa benziyo :D ama bi denemek lazım ben suan salona gitmiyorum ama sen deneyeblirsin en azından 1 ay dene iyi bi sonuc alırsan proqramı biraz değiştirip devam edersin

Son düzenleme:
deneme yanılma ile seneleriniz boşa gider.boşa harcayacak zamanınız varsa bilmem ama programı kendi başınıza oluşturmayın.vucudun beslenme düzeni ve bölgelerin gelişimine göre antrenman sistemleri düzenlenir.

deneme yanılma ile seneleriniz boşa gider.boşa harcayacak zamanınız varsa bilmem ama programı kendi başınıza oluşturmayın.vucudun beslenme düzeni ve bölgelerin gelişimine göre antrenman sistemleri düzenlenir.
hocam salondakı hocalar cok ılgısız rastgele bir program verip baslarından savıyolar bu yuzden deneme yanılma sart :D

salon sayısı eskisinin 3 katı.para sizde olduktan sonra her yer sizin.gidin ilgili bir yer bulun.salondaki alet sayısına kanmayın.sonuçta her iki salondada aynı aletler ile aynı vucudu yapacaksınız fakat verilecek bilgi bu gelişimi daha fazla etkileyecek.

salon sayısı eskisinin 3 katı.para sizde olduktan sonra her yer sizin.gidin ilgili bir yer bulun.salondaki alet sayısına kanmayın.sonuçta her iki salondada aynı aletler ile aynı vucudu yapacaksınız fakat verilecek bilgi bu gelişimi daha fazla etkileyecek.
ben daha cok ınternetten bılgı edınıyorum bızım salonda hocalar bıle ısteksız yanı sigara felan ıcıyolar spor yapıyolar ama vucutları bıle benden farksız bazıları harıc :D
oturdugum yerde fazla salon yok 2-3 tane var 2 sini denedim 1 tane kaldı hayırlısı :D

Kendi yaptığım programın diğer herhangi bir yanlış programdan farkı olacağını zannetmiyorum daha sadece 7 ay oldu. O yüzden internetten ordan burdan bulduğum programları araştırıcam , sorusturucam sence yukarda verdiğim program hacimlenmek açısından işe yarar mı?

German volume training benzeri bir program gibi geldi bana. O şekilde de araştırabilirsiniz.

Ben izole ya da genel hareketlerden yalnız birini seçmek yerine iyi bir kombinasyonla ikisini birlikte yapmaktan yanayım.

German volume training benzeri bir program gibi geldi bana. O şekilde de araştırabilirsiniz.

Ben izole ya da genel hareketlerden yalnız birini seçmek yerine iyi bir kombinasyonla ikisini birlikte yapmaktan yanayım.
Doğrudur eksik bölgeleri izole hareketlerle kapatabiliriz.O açıdan temelleri es geçmeyip aralara izole serpiştirmek iyidir.

Neden yetmesin ilk 5 ay tüm vücudu çalıştırmıştım ben misal göğüse 2 hareket sırta 2 hareket kola 2 hareket bacak 1 hareket otekı gün sırt yerine 2 omuz falan filan yaparsın değişik kombinasyonlar

Peki kaç gün sonra tekrar antrenman yapıyodun ?

Bu sporu dogal yapan herkesin bence full body rutinde calismasi gerek aslinda,tabi aralarda program degistirmek sart ama yogunluk tum vucut Ayni gun olmali

Back
Yukarı