İzmir BFTR Karting Turnuvası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadalşar gelicek arkadaşlar Nisannın 2. haftası için haftaiçi bir gün ve saate seçerlerde çok iyi olur. Haftaiçi kesinlikle gelmem mümkün değil diyen arkadaşlar da belirtirlerse ona göre ayarlamaları yapıcam. Ayrıca saat 1-2 den sonra açılıyor genellikle pistler. Bunun için saatleri öğlenden 1-2 den sonra gibi seçerseniz daha iyi olur. Sonradan sorun yaşamayız. ;)

1- Burda AVM;
pic.php

pic.php

pic.php

pic.php

2- İnciraltı Cartland;

3- Pınarbaşı Yarış Pisti;
izmir_pist_580x512.jpg

Arkadaşlar telefonumu gelicek arkadaşlara özelden atıyorum.thums:

Evet BFTR ailesi, buluşma yer ve tarihi belli oldu;

17 Nisan Cumartesi Günü, Saat; 11:00 da Forum Bornova Karting Pistinde buluşuyoruz 10dk. Karting yaptıktan sonra ordan bir yerde otururuz. Benim Haftasonu vardiyam olduğu için buluşma biraz erken saate oldu bunun için özür dilerim. Saat 12:30-12:45 gibi de aranızdan ayrılıcam. Gelen arkadaşlar devam edebilirler. ;) Sinema falan.

Ayrıca fotograf makinesi olanlar getirirse birkaç hatıra ve forum için foto çekeriz ;)

Eğer saat konusunda ciddi bir sıkıntısı olan arkadaş var ise bana özelden veya burdan ulaşırsa ben iş yerimle konuşup vardiyamda oynama yaptırmaya çalışıcam.

Şimdiden sabırsızlanıyorum. :D:D

Görüşmek dileğiyle....

Pınarbaşı açık farkla.. Tercihimizdir.. ! :D bu arada pek sıcak bakmayan arkadaşlar için Halı Saha Organizasyonu düzenleyebilrmyiz ? war mı böyle bi ihtimalimiz ?

Pınarbaşı açık farkla.. Tercihimizdir.. ! :D bu arada pek sıcak bakmayan arkadaşlar için Halı Saha Organizasyonu düzenleyebilrmyiz ? war mı böyle bi ihtimalimiz ?

Pınarbaşı pisti malesef kapalı. Geçen hafta gittim ama ortada araba bile yoktu. Mayıs ayı gibi açılır dediler. Buluşma yer ve tarihini yukarıda yazdım gelmek isteyen arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız ;)

Benim yaptığım bir araştırma; vücutgeliştirme ile ilgilenenlerin çoğu genelde futboldan uzak oluyor. Ama bir yoklama yapmak lazım. Denemekten zarar gelmez MaximusDeniz :)

valla mayıs sonu gibi de aslında bir paintball olur bir halı saha olur yine bir karting olur, bir organizasyon daha yapsak bence 10 numara olur, malum benim okul ankarada :(

valla mayıs sonu gibi de aslında bir paintball olur bir halı saha olur yine bir karting olur, bir organizasyon daha yapsak bence 10 numara olur, malum benim okul ankarada :(

Tabii ki. Görüşmeler zaten yavaş yavaş yoğunlaşıcak buna eminim. Paintball ve karting'e beni direk ekleyebilirsiniz. Ama futboldan iyi değilimdir :D belki izleyici olarak:)

futbol sanırım çok insana hitap etmiyecektir, fakat paintball olayını şiddetle tavsiye ederim, özellikle daha önce hiç oynamamış olan arkadaşlarımız için son derece heyecanlı ve eğlenceli bir aktivite olacağı kanaatindeyim.

futbol sanırım çok insana hitap etmiyecektir, fakat paintball olayını şiddetle tavsiye ederim, özellikle daha önce hiç oynamamış olan arkadaşlarımız için son derece heyecanlı ve eğlenceli bir aktivite olacağı kanaatindeyim.

İşte ona kesinlikle gelirim thums: Tam benlik bir olay :D

MUSTAFA ÖREN, Posta girişiniz dolu mesaj atamıyorum. Bu mesajı gördüyseniz bana bir ö.m. atabilirmisiniz?

Hiç Oynamadım ama merak ediorm çok fotoğraflardan flan baktm zewkli bir oyuna benziyor paintball arkadaşlardan duyduum şekilde size iletiyim sanki biraz pahalı bir oyun gibi yedek şarjör mermi olayları flan biraz tuzluymuş duyduuma göre halı saha herkesin cebine uyar die düşünmüştm bn :) maksat kupa deil birlkte iyi wakit geçirme :):D;)

Arkadaşlar Türkiye'nin en büyük vücut geliştirme ve fitness forumu olan BFTR nin İzmir gibi büyük bir şehirde bu kadar az üyesinin katılması beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı.Sağolsun zigbog ile iyi vakit geçirdik ve bende kendisine çok teşekkür ediyorum.Bir sonraki İzmir buluşmasında daha çok üyenin katılmasını dilerim.Herkese iyi akşamlar.

Back
Yukarı