zigbog
Üye
Evet arkadaşlar, varmı bileğine güvenen yarışçı ruhlu üyelerimiz??
Bir karting turnuvasının zamanı geldi bence.
Ayrıca beni yenebilecek bir kişi arıyorum

Organizasyon bilgileri;
Arkadaşlar 3 seçenek var;
1- İzmir yarış pisti
fiyatı 5 dk. sı 6 lira civarı.
Pist büyük ve tam yarış havası var.
2-İnciraltı Cardland;
Pist büyük fiyat 5dk. sı 5 lira civarı
3- Gaziemir Bura AVM karting pisti;
5dk. sı 5 lira pist diğerlerine nazaran ufak. Kapalı otoparkda.
Arkadaşlar gelicek olan arkadaşlar burda belirtsinler Nisanın 1. veya 2. haftasında turnuvayı yapalım. Bende bu süre içinde pistlere gidip bakıyım, deniyim. En iyisi hangisi ise ona gidilir.
Arkadaşlar olayı fiziksel görünüme bağlayıp gelip gelmeme konusunda karar vermeyin lütfen olay sidik yarışı değil. Tamam pistte öyle ama. Olay sosyal ortam kurmak ve aynı zevkleri olan kişilerin shobet etmesi amacıyla düzenleniyor. thums:
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:37 ----------
Arkadaşlar katılım 10 veya üstü olursa ödüllüde yapabiliriz. Yazmayı unutmuşum
Nasıl isterseniz onuda belirtin. Bence ödüle gerek yok. Ama isteğe bağlı belki olması yönünde düşünen olabilir.
Turnuvada şöyle olucak, 5'er kişilik gruplar halinde yarışıcaz. her guruptan 2 kişi kalıcak(1. ve 2.) Sonra da bu grup yarışıcak ve şampiyonumuz belirlenicek. Her yarış 10-15dk. sürümek üzere ayarlanıcak. Kazanana supplement veya bi giyisi gibi bir ödül ayarlanır.
Bir karting turnuvasının zamanı geldi bence.
Ayrıca beni yenebilecek bir kişi arıyorum

Organizasyon bilgileri;
Arkadaşlar 3 seçenek var;
1- İzmir yarış pisti
fiyatı 5 dk. sı 6 lira civarı.
Pist büyük ve tam yarış havası var.
2-İnciraltı Cardland;
Pist büyük fiyat 5dk. sı 5 lira civarı
3- Gaziemir Bura AVM karting pisti;
5dk. sı 5 lira pist diğerlerine nazaran ufak. Kapalı otoparkda.
Arkadaşlar gelicek olan arkadaşlar burda belirtsinler Nisanın 1. veya 2. haftasında turnuvayı yapalım. Bende bu süre içinde pistlere gidip bakıyım, deniyim. En iyisi hangisi ise ona gidilir.
Arkadaşlar olayı fiziksel görünüme bağlayıp gelip gelmeme konusunda karar vermeyin lütfen olay sidik yarışı değil. Tamam pistte öyle ama. Olay sosyal ortam kurmak ve aynı zevkleri olan kişilerin shobet etmesi amacıyla düzenleniyor. thums:
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:37 ----------
Arkadaşlar katılım 10 veya üstü olursa ödüllüde yapabiliriz. Yazmayı unutmuşum

Nasıl isterseniz onuda belirtin. Bence ödüle gerek yok. Ama isteğe bağlı belki olması yönünde düşünen olabilir.
Turnuvada şöyle olucak, 5'er kişilik gruplar halinde yarışıcaz. her guruptan 2 kişi kalıcak(1. ve 2.) Sonra da bu grup yarışıcak ve şampiyonumuz belirlenicek. Her yarış 10-15dk. sürümek üzere ayarlanıcak. Kazanana supplement veya bi giyisi gibi bir ödül ayarlanır.