Kesinlikle ordan almayin. Urunler sahte, ha istisnalar olur bilemem ama o riski almaya degmez.
Gosterdikleri belgelere falanda inanmayin, belge yapmaktan kolay ne var?
Internetten, distributor firmalardan alin en temizi ve guvenlisi budur.
Arkadasim bu iddani neye dayanarak bu kadar emin bir sekilde ifade edebiliyorsun ? Aciklarmisin?
Bize somut dediller sunarmisin oradaki urunler sahte oldugu? Ki kaldi ki orada 3-4 tane magza var. Hepsine camur atmak sence normal mi?
Farmatek bir suru takviye markasinin tr distributuru. Gir arkadasim sitelerine, bak kervan pasajindaki 3 tane magza farmatekin bayisi, ki kaldi ki iki magzanin internet uzarinden satisi var...
Yillar once nike bu amartisor gibi tabanli ayakkabilari cikarttigi zaman cok iyi hatirliyorum barcinda 288 tl idi. Ne tesaduf barcindaki ayakkabinin bire bir aynisini bulgaristanda 40 euro ya gormustum. Bg deki saticiya sordum, neden bu kadar ucuz diye. Satici da bana direk bunlar sahte o yuzden dedi.
Neyse tatil bitince izmire geldim. Barcina ugradigimda oradaki saticaya dedim ki bg de ayni urun 40 euro sizde 288 tl neden bu kadar pahali. Adam direk camur atarak, onlar sahte biz gidip arastirdik dedi. Tamam olanilir ama ben adama dedigimde peki siz bu sahte urunu alip burda satmadiginiz ne malum dedigimde susup hic bir cevap veremedi... Her iki ayakkabida eminim bire bir ayni....
Bu kadar kolay olmamali camur atmak. Kaldi ki oradaki butun magzalara camur atmak hic his degil. Kaldi ki bu kapitalist sistemde A firmasi kervan pasajinda sahte urun satip deli para kazaniyorsa disaridaki ana cadde uzerinde ki B firmasi da sahte satmadigi ne malum? O yuzden lutfen camur atarken somut deliller olduktan sonra direk magza adi vererek herkesi uyarilalim. Bolgedeki butun esnafi karalamadan.....
Sen ayrica urunler sahte demisin? Yani o kadar magzadaki butun urunler sahte mi?
Vay arkadas bu nasil bir yan sanayi, butun urunler butun markalar butun magzalar sahte oyle mi?