onurdoyuran
Üye
Merhaba arkadaşlar.. yıllardır yarım yamalak yaptıgım sporlardan vaz geçip düzgün bir vücüda kavuşmak için kendimi hazırladım.. öncelikle yaşım 27 yıllardır çeşitli sporlar yaptım futbol , koşu , ice hokey , dalış , voleybol vb ve uzun süre breakdance .. breakdansı bıraktım sebebi vücüdumun elverişli olmaması.. yaptığım sporlardan dolayı bacak kaslarım çok gelişti baya kuvvetli ve büyükler boyum 1.73 kilom 86. bir iki gun içerisinde resimlerimi koyucam.. her neyse sormak istediklerim..,
1- cardio tam olarak nedir ? antremana başlamadan oncemi sonra mı yapılır?
2- amacım kilo verip (özellikle bel kısmı) vücüduma şekil kazandırmak.. normal kas çalışması yapıyorum.farklı bir şeymi yapamam lazım..
3. kilo verelim derken mevcut kasları eritmekten korkuyorum . boyle bir şey olurmu..
4. antremandan sonra ne yapılmalı yani içicek veya yiyicek olarak özel birşey varmı yoksa su yeterlimi?
Bir iki gune resimlerimi koyucam eminim daha çok yardımcı olucaksınız.. teşekkurler şimdiden.. basit bir açıklama yarsanız çok sevinirim..
1- cardio tam olarak nedir ? antremana başlamadan oncemi sonra mı yapılır?
2- amacım kilo verip (özellikle bel kısmı) vücüduma şekil kazandırmak.. normal kas çalışması yapıyorum.farklı bir şeymi yapamam lazım..
3. kilo verelim derken mevcut kasları eritmekten korkuyorum . boyle bir şey olurmu..
4. antremandan sonra ne yapılmalı yani içicek veya yiyicek olarak özel birşey varmı yoksa su yeterlimi?
Bir iki gune resimlerimi koyucam eminim daha çok yardımcı olucaksınız.. teşekkurler şimdiden.. basit bir açıklama yarsanız çok sevinirim..