İstediğimiz bir bölgeyi daha fazla geliştirmek için neler yapabiliriz?

Arkadaşlar 1.5 yıldır bu sporu yapıyorum örneğin omuzlarım biraz daha geride kaldı diye düşünüyorum netten birine sordum, omuz bastığın gün daha çok karbonhidrat ve protein alırsan daha cok gelişir demişti.Bunun dışında omuz idmanlarını sıklaştırsak daha da artarmı ki acaba?

Örnek vermek gerekirse
kanat
omuz
göğüs
omuz

gibi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:22 ----------

Konu silinmesin diye yeni başlayanlar bölümüne açtım burda da anlayan yok galiba :D

Anlayan yok değil, daha yeni açmışsın, sabırlı olman gerek!

Soruna gelecek olursak, omuz bölgesi için hafif kilo ve kası yoracak kadar tekrar önerilir.
Omuz bölgemiz en kolay sakatlanabilecek bir bölge olduğu için ağır kaldırılmasından ziyade hafif kilo ile çalışılması daha pozitiftir.
Kaslar dinlenirken gelişir. Bu yüzden omuz antrenmalarını sıkılaştırmak yerine, omuz programını gözden geçirmek önce yapılması gereken şey.

Anlayan yok değil, daha yeni açmışsın, sabırlı olman gerek!

Soruna gelecek olursak, omuz bölgesi için hafif kilo ve kası yoracak kadar tekrar önerilir.
Omuz bölgemiz en kolay sakatlanabilecek bir bölge olduğu için ağır kaldırılmasından ziyade hafif kilo ile çalışılması daha pozitiftir.
Kaslar dinlenirken gelişir. Bu yüzden omuz antrenmalarını sıkılaştırmak yerine, omuz programını gözden geçirmek önce yapılması gereken şey.

Şuanda sadece omuz günleri maximum karbonhidrat protein alıyorum alabileceğim gelişimim biraz arttı gibi omuzlarda

Yüksek karbonhidrat ve protein olumlu etki edecektir. Bunun yanında omuz günleri başka kas grubu girmeyip ertesi gün de off geçebilirsin. Omuz genellikle yüksek tekrarı seven bir bölgedir, ancak hafif kiloda çalışılması fikrine katılmıyorum. En azından kendi vücudumda gözlemlediğim kadarıyla 12-13 tekrar çıkarılabilecek bir kiloda çalışılması gerekli. Son olarak genetiğinin etkisini de göz ardı etmemek gerekir.

normalden fazla karbonhidrat protein al diye bir şey saçmalık, alman gereken proteini karboyu alıyorsan fazlasına ne gerek var? yağlanmak istiyorsan ayrı

Back
Yukarı