arkadaslar muay thai ve mma sporu bircok yerde var ama ben istanbuldaki iyi ve fiyat olarak da uygun yerleri merak ediyorum bunun yanında birkac sorum daha oldugu icin ayrı bir konu actım lütfen isi bilenler cevap versin
ilk olarak bu sporu hafif bi body programıyla(zaten yasım 16 oldugu icin agır basmıyorum) desteklemek yararlımıdır
ikincisi muay thai yada mma sporunun boy uzamasına bi engeli varmıdır yoksa destek mi olur
ücüncü olarak 2-3 ay bi muaythai yada mma egitimiyle sokakta etkili olabilirmiyim
aslında body su anda yapıyorum 2 ay sonra 6 ay olcak yazın body yi bırakıp muah thai veya mma ile yüzme yapsam vücuduma hem cok az hacim ve define bir gorünüm kazandırıp aynı anda büyümeyede yardımcı olurmu cünkü 1.70 boyundayım ve uzamaya onem veriyorum bi kızın benden uzun olması bana kotü hissettiriyor..
lütfen sorularıma teker teker acıklık getirip dertlerimden teker teker kurtarın
kafa_kafa_
konu biraz karısık oldu ama lütfen kilitlemeden tasımadan once sorumu cevaplayın
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:02 ----------
ayrıca 2.sorum ise MMA odvüs salonlarının saglamları istanbulda varmı varsa nerde var ve fiyatıda makul olarak tabiki MMA salonu konusunu ozellikle merak ediyorum lütfen sorularımda yardımmmmm
Genişletmek için tıkla...