İstanbul Forum Buluşması...

oldugu kadar artık bu arada adminler msj'ın edit süresini süresiz yapabilirlermi sadece o msj'ın eger imkan varsa bir resmi yanlış upload etmişim düzeltemedim malesef en alttan 11. resimde sırasıyla kukuleta,stonebaybe,szr ylz,yanlız kovboy jarhead 12. resimdeki 1sırada olanda benim...

Son düzenleme:
benı sarhos ettı bunlar bıraz tipim kayık cıkmıs bakıslarım falan :=))

Diyet falan hiç bişey kalmamış zaten hyper_ Fotoğraflara bakarken içim sızladı :lol:

Kim kim anlayamadım :D jarhead'ı tanıdım profil resminden bi tek.

Cloud kırmızı kazaklımı sensin yoksa kırmızı saçlı olanmı o kısmı anlamadım :D :D

Ama fotoğraflar güzel,buluşmada aynı şekilde güzel geçmiş belliki.

Tebrik ediyorum tekrar güzel bi olay gerçekleştirdiniz.

kırmızı kazaklı benim kızıl saçlı yanlız kovboy:D...

yanlış yüklenen resim hehe...

Son düzenleme:
yok çıldırıcak birşey yokta resimleri tek tek upload ettim birde edit süresi bitti biraz karışıklık oldu kafam otobüs'e döndü hehe:D...

Sizi tebrik ediyorum, senelerdir planlanan ama her nedense bir turlu gerceklestirelemeyen forum bulusmasini insiyatifi ele alip organize ettiginiz icin. Darisi, yonetimin basina :). Hepimiz dunyanin bir tarafindayiz, nasil olacak bilemiyorum ama kiskandim gercekten, tekrar tebrik ederim.

ayrıca sezer yzl bulusma ıcın kız arkadasıyla kavga ettı. yonetıme seslenıorummm:D

Arkadaşlar bende tebrik ederim ileride bu fotoğraflara bakıp duygusal anlar yaşarsınız bu forumdan en üst seviyede fayda sağlayan gene siz oldunuz yeni arkadaşlıklar edinmek sonrada forumda o kişileri tanıyarak yazışmak ayrı bir keyif olacak sizin için artık birdaha buluşmasanız bile her forumda yazıştığınızda buluşmuş gibi olacaksınız ama bizim için öyle değil mesela yazışıyoruz ama kiminle bilmiyoruz...
Bu arada hepiniz zımba gibi delikanlılarsınız yazın buluşma yeri olarak plaj seçin belki bir grup kızla plaj voleybolu oynarsınız kim bilir.....

Pizza Hut mı? Bizim yediğimiz tatlıya laf ediliyordu, atlamayalım bu ayrıntıyı lütfen :D

Bu arada o koca montlarla verilen sırt pozu çok komik olmuş, keşke şu buluşmalar yazın ayarlansaydı :) Son olarak tebrikler ;)

Pizza Hut mı? Bizim yediğimiz tatlıya laf ediliyordu, atlamayalım bu ayrıntıyı lütfen :D

Bu arada o koca montlarla verilen sırt pozu çok komik olmuş, keşke şu buluşmalar yazın ayarlansaydı :) Son olarak tebrikler ;)

O BEnım fıkrımde cunku diez arka on ve yandan poz verılmezse kılıtlıyorya fotografları ondan dolayı oyle bı espri olsun dıye yaptıkta dıger 2 sı kactı mıllet manyak dıyecek dıye bıze :)

O BEnım fıkrımde cunku diez arka on ve yandan poz verılmezse kılıtlıyorya fotografları ondan dolayı oyle bı espri olsun dıye yaptıkta dıger 2 sı kactı mıllet manyak dıyecek dıye bıze :)

Çok şeker bence; sempatik olmuş

Tam olarak kaç saat görüştünüz; neler yaptınız; nerede buluştunuz ?
Bi de detay versen; meraktan çatladım :D

Arkadaşlar bende tebrik ederim ileride bu fotoğraflara bakıp duygusal anlar yaşarsınız bu forumdan en üst seviyede fayda sağlayan gene siz oldunuz yeni arkadaşlıklar edinmek sonrada forumda o kişileri tanıyarak yazışmak ayrı bir keyif olacak sizin için artık birdaha buluşmasanız bile her forumda yazıştığınızda buluşmuş gibi olacaksınız ama bizim için öyle değil mesela yazışıyoruz ama kiminle bilmiyoruz...
Bu arada hepiniz zımba gibi delikanlılarsınız yazın buluşma yeri olarak plaj seçin belki bir grup kızla plaj voleybolu oynarsınız kim bilir.....

yazın askerde olmus olcam mayısta... askerde olmasaydım aslında bı pazar tekırdaga gıdebılırdık plaj olayı ıcın orda bızım yazlıkta var koca ew 30 40 tane bb ciyi alır :) ama kesın jandarma kovalardı bızı plajdan :D :D

Çok şeker bence; sempatik olmuş

Tam olarak kaç saat görüştünüz; neler yaptınız; nerede buluştunuz ?
Bi de detay versen; meraktan çatladım :D

taksım meydanında ılk burgerking de bulustuk. sonra ordan bir bar gibi biyere gitik... 3 saate yakın oturduk sanırım barda.... sonra da pizza hut a orada 1 saat takıldık iste sonra dagıldık en son meydanda cekılmıs fotolardan sonra

yüzüm sakaldanmıdır nedendir şişmiş resmen. kullandığım herhangi bişeyde yok:D bu arada setenay bada bıcafeye gıttık orda 2 3 saat sora karnımız acıkdı pızzacıya sınırsız. yedik içdik işde öle iiydi:D

dersaneyi asıp buluşmaya gittim aklımda bir sürü soru işareti vardı muhabbet nasıl olur, şimdi koca koca adamlar gelcek yanlarında tıfıl kalcaz v.s. ama daha ilk saniyelerde bu soruların hepsi silindi aklımdan herkes çok samimiydi bi baktım masada stonebabybody aha dedim sen napıyosun burda? adamla en az 10 senedir aynı sokakta oturuyoruz ve birbirimizi tanıyoruz. kız arkadaşları ekmek ve problem yaşamak yerine birdahakine onlarıda getirip onlarında kendi aralrında kaynaşmasını sağlamayı düşündük. Gelmeyenler bol muhabbetli ve eğlenceli bir toplantı kaçırdılar.

Son msjlardan sonra edit: taksimde toplandık ama kimsenin taksimde yer bildiği yoktu hem nargile ve sigara içilebilecek hem kapalı alan hemde bizim yaptığımız gürültü kirliliğini kaldırabilecek klan cafe-bar a gittik pizzahut da zorla 3 masa yan yana koydurttuk çocuk masayı getirirken bilimum şeyleri kırıp döktü eminim çok küfretti bize

Son düzenleme:
o bişey değil stonebabybody burgerkıngın onunde beklıorum demıs ben bakkala sıgara almaya gıttım bakdım oturmus sımayıda anımsadım dedım sıtedenmı:D gel sıgarayla stoneuda cıkardık:D ııdı kukuleteda ne kım oldugunu anlamadan geldı sasırdık:D

ya kukuleta yı ben 10 senedır tanıyorum belkı daha fazla 7 8 yasımdan beri... ama bılmıyorum onu orda gorene kadar zuahahah..... bi bulustuk bizim (zafer abi) cok sasırdım ^^ bunun millipiyango cıkmasıyla aynı zorlukta :) en yakın zamanda bır atyarısı yazım ben ^^ adam bızım karsı bınada oturuyor ama haberım yok muahahha :D

sevgili arkadaşlarım buluşmanıza gerçekten çok sevindim bende haberdar olsaydım şayet gelmeyi çok isterdim ama inş. bir dahaki buluşmaya bende geleceğim bunu kaçırmaya hiç niyetim yok :)

Back
Yukarı