İrlandalı boksör vs. esnafgücü

Çok yoruma gerek yok...

olan mavili beyazlı vitaminsiz abimize oldu, hesapta karambolden bi tane yerleştirecekti, iki tane dişiyle hesap ona kesildi. :D

Bu video'dan anladım ki body'ci de olsan asla bir boksöre kafa tutma D: Adamın kemikleri betondan yapılmış gibi duruyor, fena kuvvetli.
Valla Tvde öyle söylüyorlar ama boksör olduğunu düşünmüyorum, bu bölümdeki arkadaşlar daha iyi bilirler, boksör adam guardını yorulmadan düşürmez, hele arkasını rakibe asla dönmez. Zaten boks guardı karaciğeri ve çeneyi kapatacak şekilde vücuda yakın olur. Dayı bildiğin kalıplı sadece, belki fitness deneyimi vardır.

Ağır siklet boksör olacaktı orada, offf o zaman dünyada viral olurdu bu video.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla Tvde öyle söylüyorlar ama boksör olduğunu düşünmüyorum, bu bölümdeki arkadaşlar daha iyi bilirler, boksör adam guardını yorulmadan düşürmez, hele arkasını rakibe asla dönmez. Zaten boks guardı karaciğeri ve çeneyi kapatacak şekilde vücuda yakın olur. Dayı bildiğin kalıplı sadece, belki fitness deneyimi vardır.

Senin bildigin boksorun kollarina ve kafasina sopalarla vuruyolar mi peki,adam belli ki eski boksor formunda degil belkide alkollude

O adam kesinlikle güç sporları yapmış dostum. Temelinde var birşeyler yani. Yoksa o kalıpta, yağ tulumu bir adam, 2-3 kişinin saldırmasıyla düşerdi.

Senin bildigin boksorun kollarina ve kafasina sopalarla vuruyolar mi peki,adam belli ki eski boksor formunda degil belkide alkollude
o da olabilir evet, neticede irlanda dedin mi alkol gırla.. ama benim iki beden hocam da eski boksördü, guard doğaldı adamlarda, yani düşünmezlerdi guard almayı, direk kapanırlardı.

O adam kesinlikle güç sporları yapmış dostum. Temelinde var birşeyler yani. Yoksa o kalıpta, yağ tulumu bir adam, 2-3 kişinin saldırmasıyla düşerdi.
var tabi çatı belli kesinlikle

Adam profesyonel değil amatör boksörmüş kendi dedi. Esnafta adamdan şikayetçi ilginç:D O esnada alkollüymüş hesapta. Ya işin garibi adam suçlu olsa bile 10-15 kişi sopayla, sandalyeyle dalınır mı yahu nerede sizin erkekliğiniz? O dalan cahil tiplerde facebook'tan falan delikanlılık sözleri paylaşıyorlardır bütün gün muhtemelen. Benim garibime giden adamın yumrukları değil de sopayla sandalyeyle bi ton vurdular kağıtla vuruyorlar gibi hiç etkilenmedi adam. İyi yapmış artık birilerine sataşmadan önce bi kaç kere düşünürler.

Az bile yapmış o sopayla vuranı tutup ağzını burnunu kıracaktı. Sonra tvye çıkıp delikanlılık taslıyorlar 20 kişi daldıkları halde :) Yumruğu sağlam yiyenin hali çok komik yerlere yattım. Feleği şaştı :D

Bu adama yapılan çok ayıp ve keşke o esnafa hakettiği cezayı kesebilseymiş. Benim takıldığım noktaysa adam araba yüküyle dayak yemiş ve olay İrlandalı dövdü diye geçiyor :D Tüm medya organlarında, sosyal medyada olay öyle bir lanse ediliyor ki bazen ben yanlış videoyu mu izledim diye düşünüyorum. Olay resmen kral çıplağa döndü

Back
Yukarı