İrileşmek ?

Selamün Aleyküm beyler bi sorum olucak nasıl daha iri görünürüz şuan yağ oranım 17-18 arası yüzde 30 fln indim bu orana ama şimdi merak ettiğim bişey var bu yağ oranını 20 geçirmeden nasıl daha iri dururuz şuan göbekte,göğüslerde ve hafif bacaklarda yağ var benim istediğim hem göğüsler sağlam olsun hemde hafif karın kası olsun olmasada olur...
Demek istedim hem ne yapmam lazım şuan kararsızım ve 1-2haftadır beslenme düzenim yok define mi olmam lazım yoksa bulk mu ?

Define bir vücut hacim olarak az bile olsa daha yapılı gösterir mese 38 kol kası var ama yağlı belli etmez kendini ama paramparça bir 38 41 gibi gözükür :D
Prçalamak en iyisi ama zor olan kısım ciddi bir beslenme programı antreman lazım en iyi öle bence protein ağarlıklı beslen kardiyo yap arada yağlar yanarken kas kütlesini arttırmaya bak

ssnin tercihine kalmış iri olmak gibide bi hedefin var temiz bi sekilde 150 250 arası fazla kalori alarak lean ilerleyebilirsin

bence en iyi şekilde iyi ve güçlü olmak için powerlifting tarzı antreman programı önemli , ne kadar güç kazanırsan o kadar çok hacim ve iri bir görüntü olur

bence en iyi şekilde iyi ve güçlü olmak için powerlifting tarzı antreman programı önemli , ne kadar güç kazanırsan o kadar çok hacim ve iri bir görüntü olur
dogru soyluyorsun bi bakicam tessekur ederim[DOUBLEPOST=1522778134][/DOUBLEPOST]
ssnin tercihine kalmış iri olmak gibide bi hedefin var temiz bi sekilde 150 250 arası fazla kalori alarak lean ilerleyebilirsin
aynen haklisin lean sekilde ilerlemek her zaman daha avantajli yorumun icin tessekur ederim

Define bir vücut hacim olarak az bile olsa daha yapılı gösterir mese 38 kol kası var ama yağlı belli etmez kendini ama paramparça bir 38 41 gibi gözükür :D
Prçalamak en iyisi ama zor olan kısım ciddi bir beslenme programı antreman lazım en iyi öle bence protein ağarlıklı beslen kardiyo yap arada yağlar yanarken kas kütlesini arttırmaya bak
Doğru söylüyorsun nekadar parçalı olursan o kadar sağlam duruyorsun

Back
Yukarı