İri kanat kaslarımı küçültmeliyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Axe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Axe

Üye
Arkadaşlar avatar fotoğrafımda görünen gibi kanatlarım çok büyük ve önden bakıldığında kötü duruyor kanatlarım arkadan iyi ama ön görüntüsünden şikayetçiyim kanat kaslarımı hızlı bir şekilde nasıl küçültebilirim yardımlarını bekliyorum.

kanatları cok cok fazla calıstır haddinden fazla çalıştır cok tekrarlar süpersetler dropsetler overtraininge ulaşırsan küçülme şansları var.

tek hareket yapıyorum pulldown 15-15-15-12 tekrar yapıyorum etkili olur mu küçültmede

Kanatları küçültmek :)
Senin bu durumda yapacağın kanat-sırt antrenmanlarına bir süre ara vermek ya da hafifletmek ve diğer bölgelerin gelişimlerini sürdürmek;
fark bir iki ayda kapanacaktır, eğer gerçekten varsa.

Redbull tüketimini azalt.

Şaka bir yana, kas ufaltmak geliştirmekten daha zordur. Overtrain falan işe yaramaz. Kilo kaybı gerekli olabilir. En iyisi spartacus5'i dinle.

Kanatları küçültmek :)
Senin bu durumda yapacağın kanat-sırt antrenmanlarına bir süre ara vermek ya da hafifletmek ve diğer bölgelerin gelişimlerini sürdürmek;
fark bir iki ayda kapanacaktır, eğer gerçekten varsa.
Kanatlarım fotoğrafta görüşüğü gibi bu bana göre çok hoş durmuyor çünkü belim ince olduğundan kanatlarım çok kaba duruyor ben o zaman sırt kanat antremanlarıma ara verim gözle görülme küçülme olur umuyorum.

Benimde kanatlar istemsiz gelisiyo genlerden galiba o yuzden kanat calismiyoru goguste zaten calisiyo sana tavsiyem programindan kanat antramanini cikar

Kanat kaslarını küçültmek ilginç :D
Benim kanat kaslarımda , diğer kaslara göre oldukça iyidi.
Taki spora uzun süre ara verince.
Uzun süre ara verince kanat kaslarının küçülceğinden şüphen olmasın ;;;;)
Tabi diğer kaslarda da azalma söz konusu olucaktır.

Yada kanat çalışma dicem ama,genetik olarak bu bölge gelişiyorsa diğer kas grupları çalıştığında bile kanatlar gelişecektir. Bende öyleydi.

Bence yapılmış bir kası küçültmeye çalışma. Diğer kas gruplarını büyütmeye çalış. Dorian Yates iyi sırtı yüzünden bu kadar başarılı oldu.
Sabırlı ol ve diğer kas gruplarına yüklen.

Bence yapılmış bir kası küçültmeye çalışma. Diğer kas gruplarını büyütmeye çalış. Dorian Yates iyi sırtı yüzünden bu kadar başarılı oldu.
Sabırlı ol ve diğer kas gruplarına yüklen.

Dorian yates bir mr.olimpia benim hedefim bu değil :)) önden yarasa gibi kanatlarım duruyor bu hosuma gitmiyor ama çalışmayarak küçülür umarım

Kanatların küçülmesiyle omuz genişliğinide etkiler mi sizce ?

Back
Yukarı